28

Onsdagsgaver

Fælles front og enighed omkring hostefrekvens kunne være overskriften for denne nat, hvor Kenneth og jeg på skift har holdt hinanden vågne med søløvehost, suk og forsvindende lidt søvn. Hold nu op, som mine ryg- og mavemuskler er ømme af alt det hosteri, men det hjalp for mig, da jeg endelig overgav mig og stod op. For Kenneth forekommer det absurd at stå op, før man er nødt til. Han ligger fortsat og hoster. Som om det så er en nydelse at ligge der, siger jeg bare. Jeg forstår ingenting og det er sikkert udmærket.

I dag MÅ jeg foretage mig noget. Ud. Ikke bare sidde og hoste. Forkølelsen har lagt sig. Jeg tåler igen sollys. Jeg må ud…

I dag vil jeg pakke strikketøjet, kameraet og Ella i min bil og tage dem alle med på tur. Vi skal besøge Lene. Jeg føler mig så rig, når jeg får muligheden for at være sammen med de to kvinder. De er så kloge og fulde af empati, nysgerrighed og visdom.

Jeg er utrolig glad for, at Blogland har foræret mig så mange, dejlige mennesker, som konstant beriger mit liv. Jeg har lige haft 8 års fødselsdag som blogger. Otte år. Det er en pæn stabel dage og ind imellem alle disse dage, er dukket mennesker op, som er blevet en del af resten af mit liv. Det er jeg dybt taknemmelig for. Der er smukke, kloge og begavede gaver gemt allevegne, hvis hjertet står åbent.

Må du få en onsdag, hvor du finder et par af de gaver, der venter på dig.

You Might Also Like

28 Comments

 • Avatar
  Reply
  tove
  12. maj 2011 at 15:21

  Tillykke!!!
  Jeg spørger ligesom Sanne…hvor er den smukke taske fra???

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   12. maj 2011 at 17:15

   Tasken er et net fra Orla Kiely :-)

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  11. maj 2011 at 21:08

  Å blogge har også beriket mitt liv, fordi jeg har truffet mange flotte mennesker, som jeg ikke vil unnvære.
  Og se nå til å ha en Fernet Branca i huset, så dere får døyvet hosten. Jeg lover, den virker! Tvi tvi!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   12. maj 2011 at 17:14

   Fernet Branca dræber enhver ansats til noget som helst, Sylvia. Du har ret :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. maj 2011 at 19:15

  Tusinde tak for alle jeres smukke ord om mine skriblerier. Det gør mig virkelig glad at læse dem. Jeg er stadig glad for stedet her :-)

  Jeg har for øvrig haft den skønneste dag i dejligt selskab og med strikketøj, men for pokker, der er ikke meget tid til strik for øjeblikket ;-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  11. maj 2011 at 18:35

  Jeg kan kun sige, hvad flere andre har sagt. Du skriver levende og ærligt uden at blive kedelige eller for ensartet ud i strikkeopskrifterne. Du fortæller, underholder og formidler dejligt og jeg læser ofte med.

  Fortsæt den gode blog.

 • Avatar
  Reply
  Tove
  11. maj 2011 at 16:10

  Dejligt at få lov til at følge dig herude.
  Forsat god onsdag.

 • Avatar
  Reply
  Marie
  11. maj 2011 at 14:46

  Ja, lige nu går det sikkert løs med snak og pinde, når 3 så herlige “damer” er sammen. I får sikkert en super god dag sammen!
  Jeg har siden jeg begýndte at læse med på din blog været helt tilbage til, da den startede.
  Her er så meget dejlig læsning, der viser alle sider af livets gang i glæde og sorg. Tak for gode timer i dit selskab, Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  11. maj 2011 at 13:43

  WAUW – stort tillykke med blogfødselsdagen og ja, for filan det er altså en ret så pæn sjat dage der der er løbet på kontoen. :)

  Ha’ en dejlig dag med de skønne kvinder. :)

  Blogverdenen er en vidunderlig verden af givende mennesker. :)

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  11. maj 2011 at 13:30

  otte år – wow … forstæt endelig ………. eftertanke: hold da op hvor er jeg gået glip af meget ;-) god bedring med hosten

 • Avatar
  Reply
  Britta
  11. maj 2011 at 12:32

  Tænk at du har skrevet her i 8 år, jeg kan da næsten ikke tro det, som tiden da flyver, kan godt forstå du nyder Ella’s selskab, det er altid berigende. Rigtig gode hygge dag til jer !!!

 • Avatar
  Reply
  Mona
  11. maj 2011 at 11:32

  Tillykke med de 8 år, det har været en fornøjelse at følge din blog. Den 4.November 2004 googlede jeg “strikkemaskine” fordi jeg lige havde fået sådan en, og så dukkede din blog op. Siden har jeg besøgt den, stort set hver dag. Jeg har grædt og grint med dig, og jeg har nydt dit smagfulde layout og dit gode sprog. Af og til, har jeg lagt en kommentar. Jeg glæder mig til at besøge den “Hellige Ko” fremover også. Tak for gode timer Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  Beate
  11. maj 2011 at 10:53

  Gratulerer med blogg-bursdag!
  Og takk for alle de fine, åpne og ærlige innleggene jeg har fått del i.
  Du er en god formidler, og bildene dine er “kronen på verket”!
  Ha en fin dag.
  Beate

 • Avatar
  Reply
  Sanne
  11. maj 2011 at 10:04

  Tillykke med de mange dage i blogland, som vi andre nyder godt af.
  Mht søløvehosten; Søløverne inde i Aalbord zoo er i karantæne (det var de i hvert fald forrige søndag …) måske kan I få en tjans derinde som vikarer ;o)
  Hvor er det dog en lækker (strikke?)taske du har dér, hvor har du fúndet den??

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  11. maj 2011 at 09:47

  Stort tillykke med de 8 år. Det er da sejt gået!!
  Jeg kom sent i gang med at kigge på blogs. Anede ikke hvad det var…. Og nu STORnyder din. Jeg fandt frem til dig, da jeg googlede noget strik. Så via dig, strikker jeg igen. Lige lært at hækle. Fået de dejligste madopskrifter, lært om have og blomster i almindelighed og livet i særdeleshed. Tusinde tak, Liselotte. Ikke mindst rart at møde dig IRL, favnede, varm og rummelig kvinde! Du er knus-elskelig:-)
  Så god bedring til dig, og nyd en dejlig dag i venners lag.

 • Avatar
  Reply
  Elsebeth
  11. maj 2011 at 09:21

  Tak for dit gode ønske!
  Jeg vil bare fortælle at dexofan i pilleform, (desværre ikke i håndkøb, men kan nemt bestilles ved lægen) hjælper mig på den der tørre irriterende hoste, der dukker op når man lægger sig på puden. Hvis man tager en pille en halv time før sengetid, og lige holder igen på de første hostefornemmelser, så kan det lykkes at få en rolig nat.
  Knus Elsebeth

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  11. maj 2011 at 09:14

  Tillykke med de 8 år. Det er godt nok blevet til mange ord igennem de år – og heldigvis for det da.

  Mht. den irriterende hoste om natten har jeg et godt simpelt råd: Tag en Ipren inden sengetid og du vil være (stort set) hostefri natten igennem. Det virker faktisk.
  (Og så håber jeg ikke Kenneth er som en af mine mandlige kolleger, der nægter at følge det råd, fordi Ipren er ‘kvindemedicin’, høhø)

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth
  11. maj 2011 at 09:09

  Hurra for 8 års bloggjubileum, Liselotte. Jeg digger bloggen din! Du er uovertruffen i bloggverden, syns jeg.
  Kos deg sammen med bloggvenner idag.

 • Avatar
  Reply
  Ulla
  11. maj 2011 at 09:04

  Tillykke med de 8 år på bloggen… Jeg har nydt den tid jeg har været med inde i dit univers.

  God bedring til jeg begge<3

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  11. maj 2011 at 09:01

  Rigtig god tur og god fornøjelse med de to :)

 • Avatar
  Reply
  Kong Mor
  11. maj 2011 at 08:59

  Hvor skønt! 8 år.. Det er jo fantastisk! Tillykke med det.
  Rigtig god dag, jeg er sikker på det bliver en vidunderlig dag.

 • Avatar
  Reply
  Irene Aagaard
  11. maj 2011 at 08:59

  Til lykke med de otte år i Blogland! Håber du bli`r mange, mange år endnu:-) Det er en fantastisk gave at bloggeriet fører så mange nye gode bekendtskaber og dejlige positive oplevelser med sig. Håber I tre får en rigtig dejlig dag(trods hosteriet) :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  11. maj 2011 at 08:57

  Og jeg glæder mig til I kommer, her må der gerne hostes :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  11. maj 2011 at 08:56

  Det lyder som en voldsom :) dejlig dag, du er ved at tage hul på,
  så er det jo dejligt at du er ved at få det bedre.

  Rigtig god tur:)
  MarianneL

 • Avatar
  Reply
  capac
  11. maj 2011 at 08:56

  Otte år! Det’ flot1 Til lykke! Go on Liselotte! :)

 • Avatar
  Reply
  Benedikte
  11. maj 2011 at 08:55

  Wow Liselotte. Sejt gået :-) Stort tillykke. Jeg stornyder din blog og din fantastiske positivitet smitter og gør glæde.
  Må du få en dejlig dag i godt og vist selskab.

  Og sikke en skøn strikketaske :-)

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  11. maj 2011 at 08:50

  Sikke nogle stakler, begge to. Og hold da op. 8 år?. Det er en bedrift. Men du er god til til du gør. God dag og hils endelig Ella og Lene.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  11. maj 2011 at 08:48

  Tillykke med blog-fødselsdagen! Otte år! Det er alligevel godt gået. Tilmed er din blog en dejlig, daglig gave til os, der læser med.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)