Loading...
X

Må vi bede om tørvejr, tak

Jeg arbejder hjemmefra denne formiddag. Over middag skal jeg ud og undervise, men indtil da, sidder jeg her og ser på, at himlen bliver mørkere og mørkere. Jeg krydser fingre, for i baggrunden kan jeg høre lyden af metalstænger mod brosten, eder og forbandelser og diskussioner om det fornuftige i at stille teltet på den ene eller den anden led. Det kæmpestore markedstelt, som skal stå på gårdspladsen. Teltet, som skal fyldes med garn i alskens farver og kvaliteter. Teltet, som forhåbentlig skal genlyde af stemmerne fra garnglade kvinder og mænd fra hele Danmark. Jeg håber sådan for Kenneth, at det bliver en succes. Han gør sit bedste og han glæder sig.

Det er allerede på fredag, at Kenneth slår dørene op og i hele weekenden åbner lageret for de, som kunne tænke sig muligheden for at mærke og se, inden de køber i den virtuelle butik. Det er også inden på fredag, at vi skal have båret flere hundrede kilo garn ud i teltet, som skal rumme nogle helt fantastiske tilbud. Jeg har forbud mod at gå på rov. Jeg kan få resterne, siger han. Intet andet. Jeg holder mig i skindet.

Jeg håber sådan på tørvejr. Naivt er det vist, for jeg har jo set vejrudsigten, men bare tørvejr til teltet er oppe at stå og så gerne tørvejr igen på fredag, når Kenneth slår de imaginære døre op for forhåbentlig dit besøg og Saltum igen slår dørene op for årets Uldfestival.

Jeg har meldt mig som stik-i-rend og heldigvis har vi andre, som også gerne giver en hånd med. Det er vi meget glade for og så glæder vi os jo til, at Hanne kommer lørdag og sætter alle stramajsejl til :-)

PS – hvis du tænker på at kigge forbi i løbet af weekenden, er her et link til nogle gode, praktiske oplysninger, som du måske kan have glæde af at have.

27 kommentarer til “Må vi bede om tørvejr, tak
 1. Frau Putz

  Jeg tilslutter mig koret, der hepper på tørvejr. Lørdag drager jeg og strikkeklubbens damer nemlig til Nordjylland – og vi kigger selvfølgelig forbi Gug, før vi kører videre nordpå. Søndag indtager vi Saltum og uldfestivalen, og når vi drager hjem mandag, tror jeg, at vi kommer til at sidde ganske lunt og blødt i bilen   ;o)

  Jeg håber vi ses, Liselotte.

  KH  Karina   

   
  Svar
  1. Liselotte

   Det ville være herligt at hilse på, Karina – og jeg undslipper vist ikke arrangementet, selvom jeg skulle gøre forsøget, så mig skal du nok se… eller høre ;-)

    
   Svar
 2. Dorthe

  Åh ja, jeg håber sådan, jeg får tid til at kigge ud. Og jeg krydser selvfølgelig fingre for godt vejr :)

   
  Svar
 3. Kirsten

  Håber også det bliver en succes, og øv øv kan nemlig ikke komme forbi, så håber virkelig at der bliver så godt for jer at i gentager det til næste år :)

   
  Svar
 4. Kirsten fra Bornholm

  Jeg krydser alt hvad krydses kan, for at det er fint vejr der rammer jer. Ville rigtig gerne have været forbi, men kan desværre ikke nå turen i denne weekend. Håber sådan I får succes med arrangementet, så der kommer endnu en chance…. Rigtig god fornøjelse, vil sende jer en kærlig tanke flere gange hen over weekenden…

   
  Svar
 5. Pernille

  Jeg må indrømme at være temmelig spændt. Det kan vel ikke andet end blive godt vejr. Jeg glæder mig til at se og mærke og føle… og sidde på alt Frau Putz’s indkøbte blødhed på turen hjem :)

   
  Svar
 6. Eva_O

  Jeg krydser fingre for at I får godt vejr til arrangementet. Heldigvis ser det ud til at blive fint søndag, hvor jeg har planer om at kigge forbi – og uha hvor jeg glæder mig… :-) 

   
  Svar
 7. Lisbeth Vissing (Fjordkær)

  Ihhh Jeg vil gerne komme forbi.
  Jeg bor i skanderborg, mon der er en eller anden der bor i nærheden som jeg evt. kunne få kørelejlighed med?
  Selvfølgelig mod betaling.
  Hilsen Lisbeth Vissing. 

   
  Svar
 8. Gitte

  Håber bestemt også på tørvejr men er sikker på af jeres deltagelse i uldfestivallen bliver et stor tilløbsstykke uanset vejr, lidt regn skræmmer ikke også der virkelig elsker garn og strik.

   
  Svar
 9. Sanne

  Min have vil faktisk gerne have lidt vand, så kan vi ikke bare indgå en aftale om at sender regnen videre til Nibe, hvis den skulle finde på at komme til Gug ;o)
  Hvor er det bare top service, at din søde mand laver kørsels- og hæve- og P-vejledning :o)
  Jeg er sikker på, at I får huset/teltet fuldt af garnglade gæster i weekenden, så hep hep :o)

   
  Svar
 10. Lena Larsen

  Kenneth er så ikke den eneste der glæder sig skulle jeg hilse og sige….

  Hm det er lidt svært at få ondt af dig over at du “kun” må forgribe dig på resterne…. vi har jo lige som set billeder af dit private lager.

  Vi ses i weekenden :o)    

   
  Svar
 11. HelenV

  Uh hvor ville jeg gerne op og set alt det garn. Der kan bare næsten ikke blive længere fra hvor jeg bor og til Gug.

   
  Svar
 12. Anita

  Har glædet mig som et lille barn længe. Kigger forbi jer fredag og ‘nupper’ uldfestivalen lørdag – sikken en weekend :-)

   
  Svar
 13. KirstenA

  Vejrudsigten på DMI for Nordjylland siger 7mm nedbør fredag og ingen nedbør lørdag og søndag , så det kunne da være meget værre. Glæder mig meget til at gramse på lækkert garn. Jeg er sikker på I når det hele inden fredag og at arrangementet bliver en stor succes.
   

   
  Svar
 14. Ulla Røjkjær

  Åh, hvor ville jeg gerne være én af de strikkeglade pludrende stemmer i teltet Liselotte. 

  Desværre kan jeg ikke komme. 
  Weekenden falder sammen med det årlige delegertmøde i Danske Udlejere, og der kan jeg desværre ikke undslå mig,
  hvor gerne jeg så end ville.

  Og jeg VILLLE rigtig gerne.
  Jeg krydser fingre for et hav af besøgende og dejligt vejr.    
   

   
  Svar
 15. Dorthe Johansen

  Du kan skisme godt nok tro jeg kommer sammen med min svigermor, vi kan faktisk slet ikke la vær :-)

   
  Svar
 16. Teresa

  Øv og bøv og edder bedder!
  Jeg har planlagt besøget i Saltum i år (kunne ikke de sidste to år, så nu skulle det være), og så var jeres lagersalg en fin fjer at få op i hatten, men desværre! En polterabend står i vejen og den kan jeg ikke undslå mig – det er nemlig min egen! Fik en vink med en vognstang, da folk hørte at jeg ville til Saltum – og her gik man og fik alt ordnet, så man havde fri i weekenden! Nå, må forsøge igen til næste år, for fjerde gang er lykkens gang, er det ikke det, man siger? Eller noget… ;)

   
  Svar
 17. Lone H

  Altså hvor kan jeg ærgre mig over at jeg ikke har mulghed for at komme forbi og se alt det skønne garn.
  F.eks. ville jeg kigge lidt på om den der hedder “honning” kunne passe som smal kant på en “meleret rose”
  og så vlle jeg nok også blive fristet af alle mulige andre skønne bløde garner og farver.
  God fornøjelse.

   
  Svar
 18. Lise

  Håber I får en forrygende dag :0)

  Jeg skal selv på loppe med alt mit tøj og dims fra min lille hobbybiks, glæder mig :0)

  Så tørt til hele landet tak ;0)  

   
  Svar
 19. Hanne

  Vi fra vort parti kan love, at alle stramajsejl er både sat og trimmede, og jeg glæder mig SÅ meget til at et par dage i dejligt selskab OG til gramse på garn :-) 

   
  Svar
 20. lissy

  kan ikke, vil ellers gerne…
  her regner det rigtig meget …
  men det kan sagtens holde op til på fredag
  god week-end lissy  

   
  Svar
 21. Liselotte

  Vi skal heldigvis være indendørs under tag, så regn gør ingenting, men alligevel ønsker jeg for årets uldfestival, at de må få tørvejr, for det er sørme kedeligt deroppe i regn. Det har jeg prøvet og glansen går af Gertrud, når man vader rundt våd, kold og misfornøjet. Nej, lad os få tørt vejr, tak :-)

  Vi glæder os meget til at hilse på jer, som har mulighed for at komme :-)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)