Slagt en hellig ko

Det går jo alligevel… eller hvordan vi nåede omtrent i mål i røjsere og sweatre

fredag 11. maj 2012 · 48 kommentarer · Garnudsalg

Det har været en kamp mod tiden og ikke mindst elementernes rasen, så der er omrokeret, forkastet, nyarrangeret og flyttet vel mindst et ton garn nu, hvor åbningsdagen er kommet. De oprindelige ideer måtte forkastes, for nok lover de tørvejr fra nu og i dagene frem, men i går, da alt garnet skulle indenfor i teltet, var der heldagsregn og begrænsninger, så vi endte med garnøer og ingenting op mod teltdugen og pas på med, at vi sørger for, at alle kan komme omkring herinde og Hanne skal have en rigtig god plads og… og…

Vi har løbet kilometer over gårdspladsen iført gummistøvler, sweatre og uklædeligt fladt hår. Lone har gjort en KÆMPE indsats. Hun er grunden til, at vi endelig er i mål. Finpudsningen mangler og blomsterkrukkerne, den hjemmebagte kage og fysisk og mental overskud må vi tænke os til, men jeg tør godt love, at der er garn. Godt garn.

Fantastisk garn til fede priser!

Lone og Ella har lovet at hjælpe. Mor kommer forbi og gi’r en hånd. Kenneth og jeg er helt trygge. Det er de sødeste og sjoveste mennesker, som kommer og hjælper og jeg er sikker på, at weekenden på alle måder bliver hyggelig, sjov og fuld af grin.

Vi er klar. Vi glæder os. Vi håber, at vi ses :-)

48 kommentarer indtil videre ↓

 • Lena Larsen

  Og som vi dog glæder os Liselotte :-)

  Først da jeg så billedet af indkøbskurvene (knald god ide!) tænkte jeg lige NEJ NEJ NEJ

  Jeg er sikker på at det bliver SÅ godt   

 • helle

  Endnu en gang er det jeg overvejer hvorfor hulan jeg bor på sjælland……
  Ha´ en fantastisk weekend

 • Catarina

  Rigtig god fornøjelse med det hele. :-)

 • Jane

  Altså, jeg kommer. Når jeg nu alligevel er rejst den lange vej til Nordjylland og der også er åbent hos yndlings garn pusheren skal jeg selvfølgelig være der. Der skal besigtiges og begramses. Jeg elsker uld, men skal også se hvad Kenneth kan præstere udi andre kvaliteter. 
  Lørdag blogtræf hos Lone, søndag på garn jagt. Det bliver en weekend af de helt store, og forventningens glæde bobler , den bobler nærmest over.
  Vi ses.  

 • Ulla Røjkjær

  Jeg vil tænke på jer.
  Uh hvor ville jeg gerne.

  Jeg er sikker på at dit indlæg på mandag indeholder beskrivelse af overvældende besøgstal.
  I fortjener det. 
  Rigtig god fiber Weekend <3   

 • Lis

  Åhh det er godt det I nåede det hele. Ønsker jer en super god week-end med masser af gode mennesker, godt salg og en masse hygge. 

  Jeg ville gerne, ja jeg ville, men må blive i det sønderjyske.  

  Kh. Lis 

 • Gitte

  Hårdt arbejde :-) og sikken et vejr!
  Vejr eller jeg -jeg glæder mig og kommer på søndag! 

 • Dorthe Johansen

  Ej hvor jeg glæder mig til at tá jeres anstrengelser i skue, og ikke mindst se med fingrene på alt det lækre garn. Jubiii

 • Letten

  Jeg kan desværre ikke komme. Der er lidt langt fra øen(Bornholm). Det er ikke bare lige et smut forbi. Kunne ellers godt tænke mig at se og opleve stemningen. Jeg håber det blir en rigtig dejlig weekend for jer.

 • Ditte

  Det må næsten betegnes dyreplageri… Jeg ville så gerne, og kan ikke bruge undskyldningen om, at I bor alt for langt væk, tværtimod er I ganske tæt på. Men weekenden skal bruges på en spejderlejr, så der bliver ikke mulighed for at besøge jer eller Saltum. Øv.
  Heldigvis kigger søsteren ud til jer, og hun ved godt, at hun ikke bare skal komme hjem med alt muligt lækkert til sig selv uden at tænke på mig :)
  Held og lykke i weekenden :)

  Ditte

 • Lene

  Og jeg tænkte på dig, da de lovede kuling over Nordjylland i nat, håber at stormpløkkerne holder. Jeg håber inderligt at vi ses på søndag. God åbent hus indtil da :-)

 • Tante T

  Overvejer om der er mulighed for at finde timer til at køre nordpå, for hvor vil jeg dog gerne…

  Med eller uden mit besøg, så må I (som i alle I der knoklerfor det) have en helt igennem vellykket og forrygende weekend ;) 

 • KirstenA

  Lige om lidt får CRVen kurs mod Rødtjørnevej. Spørg lige om jeg glæder mig ? Hvis I har flere af de skønne kæmpe manillamærker vil jeg foreslå at I bruger dem til ” GÆSTEBOG ” ,så alle vi glade kunder kan skrive varme hilsner.
  Ses lige om lidt!

 • Solveig

  LYKKE TIL!!!!

  Eg skulle så gjerne vore der for å kjenne, nyte og latt meg inspirere….. Men vegen er litt for lang;o) 

  God helg til dokke begge og alle dei gode hjelparane de har med;o)

  Solklem      

 • Helle

  Kære Liselotte, starter bilen fra Københavnstrup kl. 13 med kurs mod Gug. Har fulgt tavst med på bloggen gennem længere tid. Herlig inspiration og vise ord – tak for det. Glæder mig til at se dig og din familie – synes jo næsten jeg kender jer :) glæder mig også til at købe en masse garn :)
  På gensyn lidt senere
  Helle 

 • Marie

  Jeg ønsker jer en dejlig week end fuld af garn i store og små nøgler……
  Jeg er sikker på, at jeres telt vil blive stedet, hvor glade farver, herlige mennesker med smil mødes….
  så pyt med vejret udenfor!

 • Bodil

  Jeg ville gerne ha`været en tur nordpå for bl.a. at se på fedt garn….men jeg er optaget af en konfirmationsfest og forberedelserne til den, her i det sydlige Jylland. Jeg hepper også på tørvejr her i weekenden!

  I må have nogle skønne dage…det kan da vist kun blive godt ;-) 

 • Joan

  Må I få nogle fantastiske dage – en lungebetændelse forhindrer mig i at tage bilen og kører nordpå, øv!

 • Karin Grøn

  Spændende- jeg glæder mig og kommer snart og ser alle de gode tilbud. jeg har ” næsten ” lavet en liste. men skal jo lige kigge. 

 • Mette

   Det kan da bare bli en suksess, mosjon både for føtter og smilebånd, det er jeg sikker på. Tvi, tvi med været og lykke til :-)

 • Mokken

  Ihhhh altsååååååå… hvor gad jeg godt lige kunne smutte forbi og gøre et kup! Det må blive en anden gang, når turen går den vej forbi i anden anledning!

  Rigtig god fornøjelse med det – glæder mig til at følge slagets gang her fra sidelinien :-) 

 • Natalia

  Jeg satser på at lande i teltet i morgen, sidst hentede jeg 500 gram uld og det er brugt, og jeg havde ikke ordentlig tid til at kigge dengang, nu vil jeg se, røre og handle…

  Men inden da er der meget research der skal klares, jeg skal kigge på opskrifter, regne på farver, mængder, løbelængde m.m. Kan indigo-tweed mon gå til en Tøffelcape eller er det for tyndt?

  Jeg glæder mig og håber at der stadig er masser af gode tilbud i morgen…

 • Estermarie

  Hvor er det ærgeligt at jeg er i Spanien i 28 graders varme og solskin, når nu der er uld i rå mængder.
  Ønsker jer en helt fantastisk dag. 

 • Yrsa

  God fornøjelse og arbejdslyst – håber I får mange gæster, selvom vejrudsigten ser fæl ud.

 • Sanne

  Det bliver da mega-godt!! No doubt about that :o)
  Jeg kommer lige om snart og gramser på Jeres lækre garner og jeg GLÆDER mig ;o)

 • Wong Wai

  Jeg gad også godt; men der er desværre længere, end jeg gad “GÅ” over til jer.

  “Indkøbskurven” havde da heller ikke været STOR nok – hmmm….. Hihi he….. Ja, ja så kan “man” bare tage 2 – 3 – 4; men…….

  Vil tænke “de bedste tanker til dig og dine!”

  PS: Uhh, tryller lige Rødtjørnevej” HEROVER, ik`?  ;-)

 • Henriette Fauerholdt Lind

  Argh….!%#@£§?€!!!!!
  Gad godt have noget “Susepulver” så jeg lynhurtigt kunne komme til garn salg i morgen:-)

 • Kristin

  Å, så gjerne jeg skulle kommet til teltet deres!
  Håper dere fortsetter med dette leeenge, helt til min lille gutt er så stor at jeg kan reise fra ham en helg bare for å se på – ta på – kjøpe inn garn.  
  Ha en nydelig weekend!
  K  

 • Camilla

  Misundelsen vil ingen ende tage…..Håber i får en dejlig weekend.

 • Britt

  Med så mye arbeid i forberedelsene så MÅ det bare bli et flott arrangement! Lykke til!

 • Marianne Kruse

  Skønne indkøbsvogne! :-) Håber I får en pragtfuld weekend og masser af salg.

 • Gitte

  Har været forbi, var der ca. kl. 13 sammen med mange andre. Jeg fik da også fyldt “lidt” i spanden dog uden at pungen blev flænset. Der var en rigtig god stemning og selv om var var mange og måske ikke så meget plads inde, ja så gik det fint og på bedste brandslukningsmaner blev garnet sendt frem og til bage. Tak for en dejlig oplevelse og noget lækkert garn, må du gerne hilse gemalen og sige

 • lise thoms

  sikke en oplevelse, ingen grund til at kimse af de  “små” indkøbsvogne, min blev fyldt flere gange, hvilket hverken vogn eller jeg var kede af. det blev til 4,3 kg. fantastisk garn i alle farver og kvaliteter. tak til jer for en fantastisk tur.

 • Bebiane

  Jeg ønsker jer en rigtig dejlig weekend, hvis ikke jeg havde arbejdsweekend, havde jeg kørt til Nordjylland. Det må blive en anden god gang.

 • Anita

  Var forbi ved 13 tiden – og der var der godt nok ræddi gang i den ! Alligevel havde Kenneth og den søde telt-hjælper overskud til et råd og et smil. Det var en dejlig oplevelse – og jeg kommer helt sikkert tilbage. Nu skal jeg bare lige have brugt de kilo garn, jeg fik købt, først :-)

 • Beate

  Lykke til med helgen, salget og kosen, alle sammen!
  Skulle så gjerne vært en tur innom, men veien er for lang,-kanskje en annen gang:)
  Beate

 • Susanne

  Hej,
  Det var smadderhyggeligt og lækkert med alt det garn. Manglede måske lige et sted at “parkere” de fyldte spande, det var ret svært at gå rundt med 3 spande med top :-) Glæder mig allerede til næste gang.

  mange hilsner
  Susanne

 • Lone

  Gid I må få en rigtig dejlig weekend med masser af arbejde, jeg ville gerne have oplevet Kenneths garn live, men det må blive en anden gang. Jeg er vildt imponeret over at jeg i dag har fået det garn jeg bestilte i tirsdags, hvordan pokker har I nået det samtidig med opstilling af telt, flytning af garn, skilteskrivning, pløkker og alt muligt andet i denne uge 

 • Frau Putz

  4,3 kg. garn…  3 spande med top…  Lyder som om jeg kommer til at passe forrygende ind i det selskab   ;o)

  Vi ses i morgen!

  KH  Karina   

 • vibe

  i ønskes en super weekend med rigtig mange på besøg på matriklen…var det ikke fordi der er så pokkers langt fra Greve til Ålborg omegn.. osv. der sendes go’ karma i stedet.

 • Karin Grøn

  Hej Liselotte og tak for  i dag. Det var rigtigt dejligt at besøge jeres butik. Jeg har imidlertid set at der på en af bloggene fra København er en anmeldelse af jeres garn og henvisning til en masse opskrifter der passer dertil. 
  Linket er  http://aalerusen.blogspot.com/.....fra.html  Jeg synes lige I skulle se det og måske blive inspireret eller få lov at bruge det i jeres markedsføring, hvis I har lyst. God vind i morgen og overmorgen. Jeg venter lige nogle uger før jeg igen kommer ud og køber garn, for der er nok ingenting tilbage på hylderne på søndag.

 • Tina

  Hej Liselotte og Kenneth og Jeres hjælpere :-)
  Fik købt lækkert garn hos Jer i går, var der lige inden lukketid og der var der fint med plads og stadig masser af garn. Min mand spiste af chokoladen mens han tålmodigt ventede…..
  Håber Liselotte fik styr på teltet så det ikke blæste væk i nat, og at vejret bliver lidt bedre her i løbet af dagen så I får mange kunder i teltet.

 • Rikkeprikke

  God fornøjelse herfra også :)

 • Tove

  Det var fantastisk dejligt, at besøge jer i går og købe lækkert garn ;) tak for det!

 • Karine

  Åh, den som bare bodde nærmere! Men heldigvis har jeg et aldri så lite lager med fantastisk “Kenneth-garn” fra før å trøste meg med :-) og takket være min kjære landsmann Vigdis vokste det litt mer her i mars :-) Jeg elsker garnet deres! Lykke til med det hele i helgen! 

 • Tina

  Fantastisk hyggeligt arrangement, lækkert garn. Jeg beklager hvis min uvorne 2 årig har været til gene, men hun har efter et par besøg på lageret, en klar forventning om at Kenneth har SIK og af vejen for et stykke chokolade. Jeg er opvokset i Gug City men har aldrig lagt mærke til den røde idylliske gård på Rødtjørnevej, sikke en oase I har Jer der. Tak for denne gang.

 • Sylvia

  Lykke til!
  Det ser spennende ut. 

 • Tina - omme i London

  Aaaaah, som ville jeg oenske jeg kunne have vaeret med. Ja, altsaa ikke fordi jeg mangler garn eller bryder mig specielt om blaest, men hyggen! Jeg haaber I havde en rigtig god dag.

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.Liselotte