23

Det skal være skidt…

– før det bliver godt, siger de kloge og jeg håber, at de har ret, for sådan her ser der ud, hvor mit uderum, min elskede terrasse, lå indtil for ikke mange timer siden. Den trængte til en udskiftning og jeg benyttede mig af, at der var engageret stor maskine ovre i den anden ende af matriklen. Kan du fjerne min gamle terrasse, så jeg kan bygge en ny, spurgte jeg og det kunne han. Skal jeg love for…

Det var engang min terrasse

Nu ligner hele min have efterhånden en ulykke, men de siger jo, at det skal være skidt…

Kan du huske, hvor dejlig min have var? Jeg kan godt. Jeg tænker hele tiden på, at alt det skønne i haven, er vores fortjeneste. Der var intet andet end en stor græsplæne omkranset af ubestemmeligt krat, da vi flyttede ind. Siden brugte vi tid på at etablere køkkenhave, hække og små rum, terrasse og staudebed, havegange med knækfliser og væksthus. Det kan vi da gøre igen. Jo, vi kan!

Billede 187

Billede 244

Billede 318

Billede 329

Haveliv

Billede 356

Billede 375

Haveliv

Vi skal jo bare i gang med alt det sjove om et øjeblik. Nedrivning og oprydning er jo gjort og selvom dette var den dejligste og hyggeligste plet på jorden, så har vi allerede lavet tegningerne til en anden plet – akkurat lige så skøn og dejlig, er jeg sikker på :-)

You Might Also Like

23 Comments

 • Avatar
  Reply
  kim
  13. april 2013 at 11:44

  Tja, det bliver jo nok aldrig det samme igen, men ihvertfald noget andet – og hvem ved, måske noget du bliver ligeså glad for.
  Har selv prøvet noget lignende, dog uden brug af maskiner, og jeg husker stadig hvor stort et slid det var. Men det endte godt!
  Hey, jeg nød de mange billeder.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. april 2013 at 13:14

   Det her skal også nok ende godt, Kim. Det er slet ikke første, men forhåbentlig snart sidste gang, vi står med sådan en mark, der skal forvandles til et sted for det gode liv. Vi har altid elsket det med at føre små drømme ud i livet, så jeg er sikker på, at det også skal lykkes her, men jeg indrømmer blankt, at jeg snart ikke gider mere “vi starter lige forfra”, så jeg satser på, at det her blev sidste gang, jeg skulle opleve at se en af mine haver forvandlet til en pløjemark ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. april 2013 at 10:06

  Det skal nok ende lykkeligt. Engang :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  13. april 2013 at 00:09

  Aah, som det ser hjemligt ud det der – altsaa der hvor der hersker kaos! :) God arbejdsfornoejelse!

 • Avatar
  Reply
  lissi sørensen
  12. april 2013 at 13:56

  Uha Liselotte. der blev jeg godt nok også overrumplet.
  Kan godt forstå, det ser uoverskueligt ud. Det er bedre når man tager et lille projekt ad gangen. Men på den anden side er dette også muligheden for at gøre det helt rigtigt fra start af..

 • Avatar
  Reply
  Pia
  11. april 2013 at 21:19

  Sikke skønne billeder

 • Avatar
  Reply
  ella
  11. april 2013 at 19:10

  cant wait to see the new  garden….i loved it as it was!

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  11. april 2013 at 18:28

  Hoooold da op!!! Er den overdækkede terrasse væk? Gangsti og planter??? Hmm hmmm, det gode er, så laver du bare noget nyt og genialt:-) Jeg tænker stadig overdække, med loungestemning. Byg op af europapaller, smide madresser over, og vupti, så kan man sove udenfor. Du kan sætte myggenet rundt. Græs fåes i ruller, og til en start så kan du bruge krukker (dem har du mange af). Det skal nok gå, Liselotte

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. april 2013 at 16:44

  – og så var det værre endnu, da jeg kom hjem i dag… *græder af forlods udmattelse*

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  11. april 2013 at 15:17

  Selvfølgelig bliver det godt igen – sådan fungerer det :) God arbejdslyst ;)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  11. april 2013 at 13:45

  Uh ha Liselotte. Egentlig misunder jeg dig ikke så meget, men det skal jo nok blive godt igen ;0)
  Vores forhave står også for tur, men det er udelukkende fordi, kommunen skal ha´ udskiftet fjernvarme- og spildevandsrør. De er startet i den anden ende af vejen, men de nærmer sig faretruende, de store maskiner…
  Vi hører dem konstant, for de har oplagsplads på en ellers skøn parkeringsplads ved fjorden, lige på den anden side af vejen her.
  Rigtig god fornøjelse.
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Bente Pedersen
  11. april 2013 at 12:50

  Ja det kan hurtigt komme til at se kedeligt ud, men jeg er ikke i tvivl om, det nok skal blive godt igen :)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  11. april 2013 at 12:30

  Hold da op, det ser uoverskueligt ud nu. Men hvor bliver det spændende at se det nye vokse frem :)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  11. april 2013 at 11:36

  Jeg husker, husker når Kenneth gik amok med højtryksrenseren om foråret, og alle dine planter og hyggelige tæpper om sommeren :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  11. april 2013 at 10:42

  Årh man får jo helt sommer-længsel med de billeder!!
  Vi vil have forår NU!!!
  Lotte :O)

 • Avatar
  Reply
  Helle Gommesen
  11. april 2013 at 09:56

  Hold da op. De har godt nok taget dig alvorligt, da du bad dem fjerne terrassen. Godt du har fantasi og planer klar for en ny have…og en masse kræfter. Håber du får plads til en ny gangsti til Oskar. God fornøjelse. Kh Helle ;O)

 • Avatar
  Reply
  Camilla
  11. april 2013 at 09:52

  Når man ved hvor kreativ gal og genial du er Liselotte, bliver man slet ikke bekymret, men nysgerrig på hvad der dukker op i stedet!

 • Avatar
  Reply
  Beate
  11. april 2013 at 09:26

  Brutalt!!! -og spennende:)
  Mon tro hvor dere er på vei?
  Masse lykke til med resten av jobben,
  jeg gleder meg stort til å se resultatet etterhvert som du viser!
  Ha en fin dag videre.
  Klem Beate

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  11. april 2013 at 09:19

  Jeg er sikker på det nok skal blive godt og bu den gamle er væk, der det jo “ligetil ” at gå til. :-)
  Held og lykke med etablereingen af den nye, så bliver skøn at indtage når vejret bliver til terrasseliv igen. :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  11. april 2013 at 09:17

  Lige nu skal der en ordentlig spand fantasi til at se at det bliver godt… Men det gør det!
  Hjemme hos mig så det lige sådan ud  da vi var færdige med at bygge.
  Jeg glæder mig allerede til at sidde på jeres fine nye sted til snak og grin,  kaffe og strikkepinde!

 • Avatar
  Reply
  kirsten pauli
  11. april 2013 at 09:09

  det skal nok blive hyggelight igen. :)

 • Avatar
  Reply
  Gilette
  11. april 2013 at 09:07

  Det bliver godt igen!! Men puha – ser godt nok lidt håbløst ud lige nu. Sådan så vores have også ud da vi fik lagt jordvarme ind. Til at græde over. Men nu er alt skønt igen. God arbejdslyst ….

 • Avatar
  Reply
  Sole
  11. april 2013 at 09:00

  Åh, nej, Liselotte, nu får jeg helt ondt i maven….. Jeg håber og tror med dig, at alt bli’r “godt igen”!!!! Ha’ en fantastisk dag!!!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)