29

Man er først voksen, når …

Jeg er allerede godt i gang med aftensmaden. Vi skal spise tidligt. Jeg skal til Tupperware®-demonstration. Jo, den er god nok!

Tuppeware

Jeg nærmer mig hastigt de halvtreds. Det er på tide, jeg bliver indehaver af køkken- og opbevaringsaggregater i plast fremstillet i livlige farver og med livslang garanti.

You Might Also Like

29 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. april 2013 at 09:33

  Jeg er vist ikke sådan en TupperWare-pige, så det begrænsede sig til en god, stor skål med plastlåg, som vil egne sig rigtig godt til mine koldthævede morgenboller og en sprøjtepose :-)

 • Avatar
  Reply
  Bente D-N
  12. april 2013 at 08:46

  Jeg var ellers så spændt på at se hvilken ‘so-ein-ding-‘ du absolut ikke kunne leve foruden. Men skønt, at du hyggede dig uanset mødets indhold. Med ønsket om en god week-end. 

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  12. april 2013 at 07:51

  … altså jeg er jo netop lige over de 50 …. jeg så ingen steder i den manual, at det nu skal handle om tupper-ware …. til gengæld gjorde jeg lidt i det da jeg var små-barns-mor, yngre og meget husmoderlig …. been there – done that :-)
  Nu er jeg et helt andet sted – men uanset temaet, kan det jo altid være fantastisk at udvide horisonten og iøvrigt hygge sig i godt selskab.
  Mon du viser dine nye køb frem, når du modtager dem?
   

 • Avatar
  Reply
  Anne Stange
  12. april 2013 at 07:13

  Du er en kilde til evig overraskelse :-)
  Ha’ en skøn fredag…

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   12. april 2013 at 07:27

   Du sku’ bare vide, Anne :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. april 2013 at 07:05

  Jeg begrænsede mig og købte nærmest ingenting, men sikke jeg altså hyggede mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Anni
  12. april 2013 at 07:04

  Noget helt andet, de sidste på morgener, har Hammerslag, sendt udsendelser fra Samsø…    (-genudsendelser).   Glæd dig, lige såhyggeligt som jeg husker det!   Super god weekend !

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  12. april 2013 at 06:57

  Jeg har et halvt til at nå det inden jeg fylder 50 men jeg tvivler om jeg kommer afsted……….. men hvem ved, måske om et par dage når dine farvestrålende billeder af dine køb kommer på bloggen så bliver jeg måske alligevel fristet ;)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  12. april 2013 at 01:48

  Hehehehe, her er da noget, der kan bringe diskussionslysten frem. Jeg husker også TW fra min barndom. Min mor havde stadig sine bøtter osv, da hun døde i 2009. Herovre er Tupperware så almindeligt, at mange bruger ordet Tupperware for alle plastbøtter etc. Ligesom mange siger Levis om jeans, ligegyldigt hvilket mærke det er… Håber du nød din aften, Liselotte.

 • Avatar
  Reply
  Tine
  11. april 2013 at 22:40

  min søn fik en stor TW madkasse da han i en alder af knap tre år skulle starte i børnehave. Det er 10 år siden og han bruger stadig den samme madkasse – og vil ikke høre tale om at få den skiftet ud :-)  Og nej, han er ikke autist eller noget – bare ualmindelig glad for sin madkasse (og god til at passe på sine ting). Men jeg gider altså ikke gå til TW party igen…. Det var ret kikset – især præsentationen…. Det skulle bare prøves… God fornøjelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  11. april 2013 at 21:59

  Aj, vidste ikke at man kan få toiletsæder til Tupperware !!!   ;-))
  Man behøver jo ikke at købe noget – man kan sagtens bare få nogle hyggelige timer i godt selskab – og stille fjollede spørgsmål (Thi-hi)

 • Avatar
  Reply
  Michelle
  11. april 2013 at 21:20

  F…! Jeg nærmer mig hastigt de 30, og jeg HAR lige været af sted til Tupperware demo/party/på-nippet-til-TV-shop-fantastisk. Det er jo 20 år for tidligt! Gisp! Må hellere dulme denne indsigt med et smut fordi din matrikels fantastiske garnpusher – det er da heldigvis cool at være ung strikker…eller er det bare endnu en indbildning? ;-) Hvem sagde sjæl fanget i forkert (læs: for ungt) legeme! :-D

 • Avatar
  Reply
  folehavesunivers
  11. april 2013 at 20:31

  Anede ikke at det var på markedet endnu. Nå, men god fornøjelse. Sikkert massere af anvendelige bøtter til skabe og skuffer. Måske nogle til ” Herren ” med alt uldhalløjet. Der skulle jo nødig gå møl i varerne.

 • Avatar
  Reply
  Pia C.
  11. april 2013 at 20:20

  Jeg nægter pure at gå til homeparties. Husker med rædsel at min mor holdt et med Shangri-La (hudpleje). Har aldrig siden deltaget i noget lignende. Har dog en burgerform (gave fra min mor) fra TW. Gik en måned inden jeg fandt ud af hvad den egentlig skulle bruges til.

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  11. april 2013 at 19:23

  Griner… Det er ikke mere end 14 dage siden en lejer inviterede mig til et. Hun er en 77 årig herlig dame og jeg  var gået med hvis jeg ikke skulle i strikkeklub den aften;). Jeg ejer ikke et eneste stykke TW…  og jeg er over 50!!

 • Avatar
  Reply
  Lene
  11. april 2013 at 19:20

  Rigtig god aften, når bare selskabet er godt, så klarer du også en omgang salgstale ;-)

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  11. april 2013 at 18:35

  Jeg tænkte også transportabelt toilet??!! Jeg har haft 1 TW ting. faktisk smart. 3 flade kasser oveni hinanden og låg til sidst. Til pålæg. Låget duer ikke, slutter ikke til. Nu er den smidt ud. Til Læsø bruger jeg slikbøtter. Firkantet i alle størrelser. De kan stables, fryses, mikro… Og så er de billige i Dagrofa.

 • Avatar
  Reply
  Susling
  11. april 2013 at 18:21

  Var til Tupperwareparty som 28 årig. Blev jeg så midaldrende allerede den gang? PS Var ved at grine min røv i laser den gang. Måske ville jeg tage det mere alvorligt i dag? Øh, nej, nok ikke. Men god fornøjelse. Husker det som hamrende morsomt.

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  11. april 2013 at 17:49

  Det jo helt nostalgi. Jeg har et par ting endnu de er vel nok en 25-30 år gamle…
  Ha en super aften ;)

 • Avatar
  Reply
  Anni
  11. april 2013 at 17:40

  Ønsker dig en dejlig og fornøjelig aften!    Har en melryster fra TP,den er super…, har flere små skåle og madkasser som jeg har gemt rester indeholdende bla flået tomat/ ketchup i, og det giver farve i produkterne, som ikke kan vaskes af…      Køber også i Ikea nu, ikke dyere end det kan kasseres.    Har også oplevet at livslang garenti, er en regel med mange undtagelser..      
  Ha en god aften!
   
   
   

 • Avatar
  Reply
  mette
  11. april 2013 at 17:31

  tihi.
  det der på billedet ligner ligner lidt et transportabelt minitoilet :-)
  sidste nyt fra TW fronten?

 • Avatar
  Reply
  Linda
  11. april 2013 at 17:30

  Livslang garanti! – det er som så meget andet noget der hører fortiden til.
  Men derfor kan man jo godt have en hyggelig aften i godt selskab.
   
  God fornøjelse,
  Linda

 • Avatar
  Reply
  Ingrid
  11. april 2013 at 17:27

  Hej
   TW havde ikke eksisteret så længe , hvis det ikke var så godt som det er. Det er som med så meget andet at det skal bruges rigtigt.
  Og så HOLDER det tæt. Jeg tør til enhver tid lukke en lille spiseskål med pift og det hele indeholdende benfri sild i lage ned i min taske og det BLIVER i skålen. Og TW holder virkelig længe og der er livslang garanti på det.
  De firkantede beholdere er alle tiders i fryseren,lette at stable.
  ( Jeg er alm. bruger af det og ikke andet  :o) )
  I må have været meget uheldige.
  Mange hilsener
  en tilfreds TWbruger  …… :o)
  HAv en dejlig aften LIselotte og køb du roligt noget af det.
  Ingrid
   

 • Avatar
  Reply
  Conny
  11. april 2013 at 17:08

  Har deltaget i tre for mange år siden, det er definitivt slut. Må retfærdigvis indrømme at jeg har en fantastisk dåseåbner derfra, men plastdimserne gik hurtigt i stykker. God fornøjelse ;)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  11. april 2013 at 17:07

  Jeg har haft tupperware siden jeg var 23. Jeg elsker alle mine forskellige bøtter, men den jeg er mest gad for er crispie skålen.
  Jeg er en af dem der er opvokset med tupperware. Måske det er en livsstil.
  God fornøjelse.

 • Avatar
  Reply
  Helle D
  11. april 2013 at 17:04

  Jeg HAR gjort det men er nu blevet for gammel til at hoppe på den ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  11. april 2013 at 16:54

  Jeg er fyldt halvtreds – og jeg gør det altså IKKE – ikke på vilkår!

 • Avatar
  Reply
  Inge
  11. april 2013 at 16:53

  Jeg har en tupperware bøtte og den er som den eneste i skuffen utæt – men for dyr til at smide ud…. Jeg er vist mere til dem fra IKEA – sidst købte jeg et sæt med 17 stk. til 25 kr…. Og de er tætte:-)))

  • Avatar
   Reply
   Trine
   11. april 2013 at 19:05

   :o) Altså med mindre det ligefrem er meningen den skal være utæt, så kan du jo få den byttet til en ny hos en tupperware – forhandler  – bare til info. Du kan vist finde deres forhandlere på hjemmesiden.

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)