16

Påfuglen. En poncho jeg har brug for … eller …

Det er kolde morgener vi mødes af for øjeblikket. Det er svært at forstå, at det er nu, men alt udenfor signalerer, at efteråret er her om et øjeblik. Der er stadig blade på træerne, men de falder. De danser af sted i vinden, hvis de får chancen. Rønnebær lyser i kanten af haven og jeg skutter mig, så jeg ved godt, at det kun er et spørgsmål om tid.

Kenneth fik en fed, tyk strikketrøje, da vi var på Sjælland forrige weekend. Den har gjort, at jeg hurtigt kan få mig bildt ind, at det er okay og i orden at strikke på andet end hans Timberline ind imellem, så det gør jeg uden at blinke. Jeg strikker trøjer. Jeg strikker tørklæder. Jeg strikker nu også en poncho. Jeg har jo brug for den ;-)

Poncho

Jeg endte med at købe Isagers Strik a la carte II. Jeg havde nu ellers bestemt mig for, at det skulle jeg ikke, men jeg faldt alligevel for fristelsen og nu sidder jeg så her og tænker, at der kun er ganske få modeller, jeg nogensinde ville overveje at strikke fra den bog, men den ligger her da. Og der var da den der poncho Påfuglen … som jeg har brug for.

Jeg strikker i en tråd Blackhill Højlandsuld i farven Emmer og en tråd Blackhill Kid Mohair Silk #11.

Jeg har lige fløjtet af for i dag. Jeg kan strikke. Ah …

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  28. september 2013 at 09:22

  Ponchoer er skønne…
  Jeg (eller min poncho) blev beundret på Fanø. Det er Åse Lund Jensens i overvejende orange og rust med lidt pink og lilla, som jeg strikkede, da jeg ventede min yngste, Rasmus. Rasmus er i dag 33 år.
  Hvis du vil sælge bogen, siger du bare til ;0).
  Kh. Lene.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. september 2013 at 13:38

   Ponchoer er skønne og jeg elsker også mine. Tænk at have en poncho, som efter 33 år stadig vækker misundelse :-)

 • Reply
  Anne
  25. september 2013 at 18:56

  Hvis du bare bliver halvt så glad for den pncho, som jer er…så bliver du meget glad :-D jeg bruger min Påfugl næsten dagligt.  

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. september 2013 at 22:40

   Jeg tror på den, Anne :-)

 • Reply
  Ulla Røjkjær
  24. september 2013 at 23:21

  Påfuglen er også en af de få jeg har tænkt på at strikke i den bog. .. nu kan jeg jo fint lade dig bande over fejl og mangler (hvis det er som vanligt i Fru Isagers opskrifter).
  Når du er færdig tager jeg stilling????
  Se sådan kan man blive udnyttet helt uden at vide det????????jeg skarn????❤️

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. september 2013 at 09:12

   Foreløbig ingen fejl… men de kan jo nå at vise sig ;-)

 • Reply
  Henriette
  24. september 2013 at 21:54

  Hvem der kunne bære en poncho, men jeg føler mig som et vandrende telt, når jeg har prøvet…men den ser flot ud. Held og lykke med projektet???? Jeg fortsætter med mit trøje/ cardigan projekt i chunky rullesten og tweed me please, den skal være færdig – nu…????

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. september 2013 at 09:11

   Rigtig god vind med trøjen Henriette :-)

 • Reply
  Gitte k
  24. september 2013 at 21:07

  Bøger er også god inspiration synes jeg også selv om man nødvendigvis ikke strikker modellerne fra bøgerne op. Med hensyn til ponchoer, ja så kan man vel ikke have for mange af, elsker ponchoer.

 • Reply
  Sussie Stender
  24. september 2013 at 17:54

  åh, mon ikke det er den jeg skal kaste mig over, holder lige lidt øje med projektet, Liselotte 
  – og så håber jeg på din hjælp til at handle det jeg har brug for hos manden din? :-D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. september 2013 at 18:11

   Det er det da garanteret Sussie – hyggeligt er det i hvert fald :-)

 • Reply
  Ulla Andreasen
  24. september 2013 at 17:37

  Jeg fik strikkebogen i fødselsdagsgave, der er bare rigtig mange flotte modeller, Påfuglen er rigtig flot, dit farvevalg ser rigtig godt ud. Jeg har forelsket mig i Neverkont og Bieser, det bliver sikker næste projekt.
  God strikke tirsdag aften.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. september 2013 at 18:11

   Det er godt at have projekter på bedding Ulla :-)

 • Reply
  Katrine
  24. september 2013 at 17:32

  Der er jo bare strikkebøger – eller andre bøger – som man må have. Fordi de giver inspiration og gode stunder. Jeg blev nødt til at købe Annette Danielsens nye bog på Fanø, fordi jeg så en masse af modellerne strikket op og udstillet. Men hvor mange af dem jeg nogen sinde får strikket er uvist. Men drømme? Det kan jeg. :-) 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)