21

Stået af ræset …

Jeg sidder på tårnværelset med kig ned på Frederikstorv. Det er kontordag. Det er dagen, hvor jeg står tidligt op, for at gøre mig klar til en dag i CFD’s regi. Det er altid dejligt og i dag er ingen undtagelse. Jeg hygger mig på kontoret med indledningen til endnu et år med revideringer, nytænkning og ordlege. Det går langsomt, for i dag har jeg mavepine og ikke sovet siden klokken tre. Der er ikke meget fornuft i mig, men jeg gør mit bedste.

Jeg benytter mig af computeradgangen her på kontoret, for min computer hjemme er stået af ræset og har lagt sig fladt på ryggen. Den nægter at starte op efter en opdatering efter installation af Windows 8.1. Den kan kun få fat i en del af styresystemet og ender i sort skærm efter ganske kort tid. Det er frygteligt frustrerende og meget irriterende, men vi har reddet, hvad reddes skulle på disken og så må jeg vist bare væbne mig med tålmodighed, til min boot-cd bliver tilsendt i løbet af en uges tid.

Gave fra Anne

Der bliver sikkert stille her på siden en tid, men en pause er godt og en skøn lejlighed til, at jeg kan få muget det gamle år ud og det nye installeret. Måske jeg endelig kan få hængt nogle af alle de skønne illustrationer op, jeg var så heldig at få af Anne i fødselsdagsgave. Det er da i den grad på tide og sådan kommer der garanteret godt af skidt. Sådan plejer det at være.

Pas på dig til vi ses igen :-)

You Might Also Like

21 Comments

 • Avatar
  Reply
  Bebiane
  5. januar 2014 at 19:02

  Glæd dig til at få billederne op, de er vildt flotte. Meget anderledes end det, man normalt ser. Vi har fem af dem hængende i stuen.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. januar 2014 at 12:20

  Når sådan noget sker, er det en mulighed for at starte på en frisk… og det er jo ikke så skidt endda :-)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  3. januar 2014 at 07:19

  En pause er godt, men bedst når den er frivillig altså. Jeg bliver også dybt frustreret,  når min computer ikke virker. Pøj pøj med din…

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  3. januar 2014 at 00:44

  En pause er tit godt . Man når ting, som ellers ikke var nået. Og vi skal nok vente på dig og computeren;-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  3. januar 2014 at 00:25

  Grrr… maskiner skal bare virke og det HVER gang. Jeg har nul taalmodighed til den slags. 

 • Avatar
  Reply
  Rav og Krat
  2. januar 2014 at 18:24

  Nogle gange er det skønt at trække stikket ud til alle disse medier vi omgiver os med….pøj pøj med pausen :-) 

 • Avatar
  Reply
  sidse
  2. januar 2014 at 18:21

  Aij… irriterende.. Nu må du vist snart overgive dig til en Mac… Det er bedre. Meget bedre.
  Og illustrationerne er über!

  • Avatar
   Reply
   Mette
   3. januar 2014 at 12:53

   Du har så evigt ret Sidse.
   Once You go Mac, You never go back :-) 
   Og med den indbyggede TimeMachine backup, skal man slet ikke vente på at komme igang igen. Hvis man overhovedet får brug for den…
    

   • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    4. januar 2014 at 12:18

    Illustrationers kvaliteter handler ikke om navnet på maskineriet men talentet mellem ørerne, så den køber jeg ikke. Det tager tid at reetablere både en Mac og en PC, når de er så pakket, som min er, så der er såmænd ingen forskel der, hvis man sørger for at have back-up… ;-)

    • Avatar
     Reply
     sidse
     4. januar 2014 at 18:35

     Haha.. Liselotte, jeg mente dine dejlige illustrationer, som Anne havde til dig. De er über!

     • Liselotte
      Liselotte
      4. januar 2014 at 20:09

      Ja, de er pokkertagemig også skønne :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  2. januar 2014 at 18:17

  Jeg er sikker på at du bruger computerpausen på bedste vis, god fornøjelse :-)

 • Avatar
  Reply
  annie hartvig
  2. januar 2014 at 14:12

  Hej Liselotte.
   
  Vil bare lige fortælle hvor meget jeg nyder at kigge forbid din blog, ikke nok med at du er inspirerende I fht strik- jeg er I gang med tempelblomst og besøger I morgen garnudsalg (igen) for indkøb til et par projekter bla din raglansweater, og jeg arbejder også min selv at få en blog, men du erogså  fantastisk til at formulere og beskrive hverdagens små finurligheder. Du har en sjælden skøn tilgang til livet !Det er en fornøjelse og jeg skal altid liiiige ind og kigge ;-)
  Pøj pøj med computeren ;-)
  Annie

 • Avatar
  Reply
  GitteG
  2. januar 2014 at 14:04

  uha, nogle fine kort/billeder – de vil da pynte på enhver væg :o) nyd “off-line” dagene…

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  2. januar 2014 at 12:36

  Pyhhh… det er aldeles rædselsfuldt når sådan noget sker. Hold ud, hold ud….. men du har helt ret – så kan der blive tid til så meget andet. God fornøjelse med al det andet ;-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  2. januar 2014 at 12:30

  En pause fra internettet er slet ikke så tosset. Nyd dine dage. :-)

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  2. januar 2014 at 12:16

  Jeg har ikke greie på Computere…….. Men det min mann har gjort når pc’n slår seg vrang, er å tilbakestille til en dato før du oppdaterte……det har alltid virket fint hos oss.

 • Avatar
  Reply
  Lykke Thomsen
  2. januar 2014 at 11:33

  Kære Liselotte
  Jeg har nu i to dage forsøgt, at betale det jeg har bestilt, men betalingen vil ikke gå igennem, og jeg har forsøgt med to forskellige kort. Vh Lykke

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. januar 2014 at 11:35

   Kære Lykke, jeg formoder, at du mener hos Garnudsalg og er det tilfældet, skal du ringe til butikken, for så hjælper de dig med at løse din udfordring, hvis de kan. De har åbent nu :-)

 • Avatar
  Reply
  Connie // Larsens Blog
  2. januar 2014 at 10:25

  Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet :-) … Håber på snarlig genoplivning af din pc … men helt sikkert sundt for os alle at undvære de teknologiske vidundere nogle dage indimellem :-)  … God arbejdsdag! 

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. januar 2014 at 10:31

   Tak Connie og en pause er udmærket, så jeg læner mig bare tilbage og lader tiden gå ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)