Jeg hækler lidt…

Jeg hækler lidt. Ind imellem, for jeg kan ikke hele tiden. Faktisk kan jeg kun meget lidt, men jeg vil gerne, så jeg gør det i små, intense øjeblikke.

Jeg er lidt forelsket i frakke 1 fra Nordiske Masker 3, bortset fra, at der er temmelig meget, jeg alligevel ikke er vild  med, så planen er, at jeg egentlig kun snupper ideen med de smukke masker og så ellers hækler derud af, som jeg plejer. Målet er en lang frakke. Måske når jeg i mål engang i løbet af foråret, men ledige hænder har jeg jo ikke, så selvfølgelig har jeg andre projekter i gang.

I arbejdstasken ligger en cardigan til Annemette. Den strikker jeg på, når jeg sidder i bussen på vej fra et sted til et andet. Det er ikke megen fremgang der er at spore, men så må jo vel hive den op af tasken og ligge den i sofahjørnet, så den får lidt mere opmærksomhed.

Hæklet jakke

I sofahjørnet ligger også en lysegrå, tynd uldcardigan til mig, sagde hunden. Sådan én, som skal med til Dordogne og holde solbrune arme varme i en sen nattetime, hvor G&T ikke er tilstrækkeligt. Både den og den nye, hæklede frakke er noget jeg rigtig gerne gider lige nu.

PS – billedet er egentlig taget til Garnudsalgs nye side, men det er altså mit ærme til frakken, der ligger og danner baggrund for nogle af de smukke knapper, vi også smider ind på hylderne lige nu. Åh, som vi glæder os til at tage hul på en nye æra :-)

Relaterede skriv

18 kommentarer

 • Svar
  Pernille
  8. marts 2014 at 21:31

  Det er altså også et smukt mønster :)

 • Svar
  jette
  7. marts 2014 at 18:44

  Jeg har lige set den nye hjemmeside!

 • Svar
  Yvonne
  7. marts 2014 at 18:10

  Smuk stil og smukke fotos :-) Glæder mig meget til at se den nye  hjemmeside.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  7. marts 2014 at 14:30

  Vi holder vejret herhjemme :-)

 • Svar
  Lotte
  7. marts 2014 at 13:13

  Jeg glæder mig også og ved jeg bliver fristet, selvom jeg har garn til mange ting.  mega flotte billeder????

 • Svar
  Christiane
  7. marts 2014 at 11:36

  smukke smukke fotos! glæder mig til den nye side!

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  7. marts 2014 at 08:24

  …bliver mere og mere spændt. :0)
  Smukke sten, smukke knapper, som lægger sig smukt op ad lækker hækleri.
  Kh. Lene.

 • Svar
  gittesp
  7. marts 2014 at 06:52

  Smukt, smukt foto – meget smukt :-)

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  6. marts 2014 at 23:11

  Fedt billede du har taget Liselotte. Og skønne knapper for den da også. Du vover på at sælge dem alle før jeg har fået min del!!
  Jeg har også fået fingre i 3’eren og drømmer også om frakken. Jeg tænker i lige tilsatte ærmer, ensfarvet strikket ryg og måske også ensfarvede strikkede ærmer, men kun fordi jeg er en bedre strikker end hækler;)

 • Svar
  Betina
  6. marts 2014 at 22:12

  Uha, jeg glæder mig også helt vildt til I åbner. Ikke fordi jeg mangler garn, men for fristelsens skyld ;-)
  Smukt ærme og fede knapper. 

 • Svar
  Bettinna
  6. marts 2014 at 21:12

  Lækkert foto!

 • Svar
  Tina
  6. marts 2014 at 20:49

  Åhh jeg venter også. Har ventet læng. Med at bestille fordi det hele tiden er lige rundt om hjørnet så mangler såååå meget. Og nu er jeg snart nervøs for at i “åbner” mens jeg er på weekend ophold. 
  og så vil jeg drømme om hæklerier som dine i mellemtiden. Hvor er det smukt! 

 • Svar
  Pernille F
  6. marts 2014 at 20:20

  Åh hvor ser det spændende ud. De knapper er vildt flotte, jeg syntes ofte det er svært at finde nogle der sætter prikken over et smukt garn. 

 • Svar
  Inger Petersen
  6. marts 2014 at 20:04

  Kan slet ikke vente til I afslører den nye hjemmeside. Det bliver vist dyrt for mig????.

  • Svar
   Margrethe Steenberg
   6. marts 2014 at 21:01

   Hei.
   Har lyst å dele en erfaring fra Peru. Akkurat kommet hjem fra tur sammen med 5 venner.  På markeder og i butikker selges massevis av akryl som hevdes å være Alpakka. Endelig var det en guide som gav oss et godt råd.  Når man legger hånden på alpakka merkes det koldt. Når man legger hånden på akryl er det en varm følelse. Det selges akryltrøyer og sjal i lækker design og flotte farver til ingen penge, men om man ønsker ækte vare er det ovenstående regel som gælder, og så skal man betale noget for det. Var glad for regelen som blev brukt på utallige markeder rundt Machu Pichu. Det er et land med flotte tekstiltradisjoner og litt synd at akrylen har vunnet innpass!
   Vennlig hilsen fra Margrethe

 • Svar
  jette
  6. marts 2014 at 19:32

  Du fredsens, hvor er det fint! Jeg hækler aldrig, men jeg ku’ da fristes!

 • Svar
  Kirsten Eriksen Petersen
  6. marts 2014 at 19:07

  Jeg er vild med den hæklede del af jakken, overvejer også at hækle den på et tidspunkt. Hvilke garn bruger du ?  

 • Svar
  Anne marie
  6. marts 2014 at 18:41

  Den jakke er både pæn og knap så pæn, tror jeg har det lidt sim du beskriver jeg er vil med de flotte hæklet ærmer og forstykket. Men glæder mig til at se hvad du får ud af lidt opskrifte og masser Liselotte. 
  jeg glæder mig også til at se det nye hos jer. 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)