Floratopp fra Paelas

Floratopp af Paelas

Jeg har strikket. Lidt. Lidt og småt, men åh så fint. Det er MormorKassen, der fyldes op. Ikke fordi jeg længes efter at blive mormor, for det må faktisk gerne vente længe endnu.

Jeg holder af at strikke småt. Så enkelt er det og de små projekter ligger altid mellem de store, jeg pludselig falder for og straks må i gang med. Sådan nogle har jeg ikke lige nu. Der er en enkelt cardigan, jeg kunne tænke mig at strikke, men det er en stort og kompliceret arbejde og lige nu, hvor der stadig er så meget nyt, jeg skal forholde mig til hver dag, er det ikke den, der står forrest i køen.

Det er for øvrigt Channel af Jared Flood. Den ligger en tid endnu, mens jeg strikker videre på alle småtterierne. Her kommer lidt fakta om en af dem.

FAKTA:

Opskrift: Floratopp af Paelas i str. 1-2 år.

Garn:  Alpaca Sky fra Garnudsalg. Kvaliteten er lagt dobbelt.

Pind: 4

Garnforbrug: I alt 75 gram efter vask.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Dejlig, skøn og lækker. Jeg elsker den bløde overflade og det luksuriøse, bløde alpaka, som giver den fineste, lille bluse. Den har været utrolig sjov at strikke og jeg er allerede i gang med endnu en. Opskrifterne fra Paelas er yndige og Perlemorsgenser er den næste, der kommer af pindene herhjemme.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Relaterede skriv

8 kommentarer

 • Svar
  Koselig
  6. september 2014 at 17:55

  Så søt bluse :)

 • Svar
  Anne marie
  5. september 2014 at 23:14

  Så sød og fin den er, en rigtig tøsse bluse, der er helt sikket en lille pige engang der bliver yndig i den

  • Liselotte Weller
   Svar
   Liselotte Weller
   6. september 2014 at 09:49

   Det tror jeg helt sikkert, at der er og den er sjov at strikke, så der kunne godt komme endnu en af pindene – blot lidt større :-)

 • Svar
  Susanne K. Magnusson
  5. september 2014 at 16:26

  Superfin lille bluse! Forstår din begejstring for Jared Flood. Han laver SÅ smukke designs. Ville ønske, at jeg var lidt mere ferm til opskrifter på engelsk. ‘Channel’ er rigtig fin, så pøj pøj med den, når du kommer til den… God weekend!
  Vh Susanne Krogh Magnusson

  • Liselotte Weller
   Svar
   Liselotte Weller
   6. september 2014 at 09:48

   Channel er en hel roman og derfor ikke lige nært forestående, men jeg synes, at den er så smuk og en rigtig skøn klassiker, jeg vil være glad for i mange år :-)

 • Svar
  gitte
  5. september 2014 at 15:42

  Den er så fin. Hvad str har du strikket ? Så man lige kan regne på om man har nok af det skønneste Alpaca sky tilbage :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)