9

Pinsedag

Pinsesøndag

Pinsedag er ren afslapning. Vi skal have en flæskesteg på grillen. Den skal ikke indtages som flæskesteg. Oline og Kenneth har bestilt flæskestegsandwich, så jeg har lagt dej til gode boller. Den står og hygger sig på køkkenbordet. Imens laver vi andre ting.

Jeg vasker tøj, rydder op i mit garn (ja, det er skruen uden ende) og finder plads til masser af nye, grønne planter. Jeg tager også tid til at fotografere stakkevis af Olines tøj, som hun vil sælge og helt sikkert for at købe noget andet. Kenneth er ude i haven, når han ikke er ude at proviantere i den verden, jeg helt har glemt eksisterer, mens jeg går her og hygger mig.

Pinsesøndag

Pinsesøndag

Der kom lidt Georginer eller Dahlia, som de populært kaldes, med hjem. Det er da ikke helt tosset, tænker jeg. Han er værd at sende i byen.

Pinsesøndag

Nu er han forsvundet ned i haven. Han er i gang med at trimme omkring vores knækflise-sti. Vi skal have gen-etableret det stykke, som måtte graves op, da vi skulle have faskine lagt i jorden i forbindelse med tagrenden, som belastes massivt ind imellem, når der virkelig falder vand. Nu virker det, som det skal og vi mangler bare lige at få lagt fliserne på plads. Det har vi manglet længe ;-)

Kastanjerne står med lys. Syrenerne springer ud. Solsortesang lyder konstant og skovskaderne elsker, at jeg fodrer på foderbrættet. De har endnu ikke forstået, at jeg prøver at lokke småfuglene under tag. De vælter på skift huset, for at komme først til fadet.

Pinsesøndag

Oskar nyder, at der er så meget natur at indtage. Vi har ikke en sirlig have, men sådan en, hvor vi slår græs og så ellers lader stå til i de fleste hjørner. Jeg elsker den vilde natur, så det passer både hunden og jeg.

Pinsesøndag

Om et øjeblik er bollerne klar til ovnen. Måske jeg skulle se at få tændt for den? Jeg tror det næsten. God pinsesøndagsaften til dig :-)

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  25. maj 2015 at 22:00

  Dejligt med en have, hvor der altid er noget at lave – hvis vejret er til det eller man gider ;.-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  25. maj 2015 at 11:47

  Jeg kan godt lide jeres tilgang til at have have! EWt sted hvor alle kan trives…
  Vi er ved at lægge haven (“blomster”haven) om til noget med buske og bunddække. Dels fordi det er lettere at holde , dels fordi det bliver en have for fugle og folk! Vi stornyder livet ved foderpladsen. Og når engang mosset er fjernet og det nye plantet til… Så vil vi bare sidde på terrassen og nyyyyde det! Men det er vist ikke i år vi når det hele….

 • Avatar
  Reply
  Bettina
  24. maj 2015 at 21:50

  Sikke nogle dejlige fotos. De oser af pinsehygge. Og sikke nogle store flotte Dalia. Hvor kan man være heldig at købe dem? Rigtig god pinse til jer :-)

 • Avatar
  Reply
  Connie //Larsens Blog - Hverdagsskriblerier
  24. maj 2015 at 20:30

  Hygge i lange baner :-)

 • Avatar
  Reply
  Jakobine
  24. maj 2015 at 20:27

  Jeg føler næsten at jeg er hos jeres hjem, så levende og dejligt du beskriver din dagligdag. Hyggeligt og inspirerende. God pinse til dig og din familie

 • Avatar
  Reply
  Stationsforstanderen
  24. maj 2015 at 19:44

  Skønne billeder fra jeres smukke sted.

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  24. maj 2015 at 19:28

  I bor så dejligt. Skøn have og dejligt ude-hjem. Og søde Oskar der nifler rundt. Årstiden lige nu er smukkest, synes jeg. Hyg❤️

 • Avatar
  Reply
  mia
  24. maj 2015 at 19:20

  Kære Liselotte jeg ææælsker at læse din blog! Det er som at læse en bog, hvor dine ord bliver til billeder hos mig. Jeg ønsker mig et sted som jeres med skæve stier i haven og vilde blomster. God pinse til jer.

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  24. maj 2015 at 18:05

  Det lyder som en helt igennem dejlig Pinsedag, men en masse af al det dejlige som foregår i og omkring hjemmet. :-)
  I ønskes velbekomme og fortsat god Pinse :-D

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)