8

Improviseret småt på en lørdag med sol ude og inde

Improviseret småt

Improviseret småt på en solskinsrig lørdag er vist hvad, det kan blive til. Jeg vågnede alt for tidligt og kunne ikke sove, så i stedet stod jeg op, satte mig i stuen og monterede en lille cardigan, jeg strikkede i sofaen i går aftes, da vi endelig var landet herhjemme. Sammen med de små berber-bukser er den en del af en gave til en lille pige, der lige er kommet til verden.

Improviseret småt

Trøjen mangler stadig en vask, men den får måske følgeskab af mere, inden weekenden er omme, så jeg venter lige med vasken af den og så tror jeg for øvrigt, at den skal følges op af en opskrift, for det er bare en klassiker med sådan en lille, anvendelig cardigan strikket på et øjeblik. Jeg eksperimenterede lige med lidt struktur-strik, men jeg vendte tilbage til glatstrikningen, da jeg startede på nummer to for en times tid siden.

Turen ud i verden endte i det rene ingenting, men den kan da nås endnu, hvis behovet bliver tilstrækkeligt påtrængende, hvilket jeg ikke tror, at det gør. Kenneth er syg. Oline og jeg skranter. Jeg er egentlig mest stemt for sofa og en stor kop skoldhed te. Det kan klares på et øjeblik, så mon ikke jeg skulle komme i gang, for inden jeg får set mig om, forlanger kroppen sikkert også en lur til gengæld for den tidlige morgen.

Der er nok at bestille på en herlig lørdag i april ;-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Katrine Andersen
  22. april 2016 at 18:16

  Hej Liselotte
  Elsker de ting du laver – følger der en opskrift på de fine bukser også
  God weekend

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  10. april 2016 at 13:46

  Så fin!

 • Avatar
  Reply
  Eva
  10. april 2016 at 07:21

  Sætningen “må følges op af en opskrift” lyder helt rigtig. Hvor er det fint.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. april 2016 at 09:58

   Jeg prøver lige at finde tid og overskud til et grundmønster på den lille cardigan, for det mangler jeg så ofte selv :-)

 • Avatar
  Reply
  Randi
  9. april 2016 at 17:38

  Sødt babytøj – den gave må bestemt blive godt modtaget.

 • Avatar
  Reply
  Annie Hartvig
  9. april 2016 at 16:26

  Rigtig god bedring til jer alle
  Her er det også sofa weekend

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. april 2016 at 09:40

   Vi siger tak. Jeg går fri lige nu, men Kenneth er hårdt ramt, den stakkel :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)