6

Vesterhavet på en dag som denne

På en dag som denne, hvor morgenen er så varm, at jeg uden problemer kan træde ud i haven og tage inspektionsrunden sammen med Oskar, drømmer jeg lidt om Vesterhavet.

Når himlen er høj og solen varmer, er jeg klar til at nyde havets brusen og bølgernes skønne skvulpen blidt mod en kystlinje, der kun brydes af de sten, der er skyllet op. Jeg elsker Vesterhavet. Jeg elsker vestkysten. Jeg holder af østkysten, men jeg elsker vestsiden af Danmark.

Vesterhavet

Jeg har ikke tid til strand og vand i dag, men det gør ind imellem godt bare at drømme, for det kan næsten gøre det ud for at stille den sult, der nager indeni. Sådan er det også med den sommerferie, som for øjeblikket er mine længslers mål. Det hjælper at dagdrømme lidt om alle de timer, der skal nydes i Dordogne om et øjeblik.

Vesterhavet

Ferietiden er startet ved Garnudsalg. Det er ganske vist lidt tidligere, end vi plejer at tage hul på den, men den er altså skudt i gang og vi har den første medarbejder af sted på ferie. Det er hende vel undt og jeg håber, at hun kommer hjem med fornyede kræfter og har fået slappet af, for alle vores dejlige ansatte arbejder til hverdag med et kæmpestort engagement og en lyst til at gøre deres allerbedste og de gør det imponerende godt, så deres ferier glæder mig altid.

Der er noget særligt over den ferietid. Jeg elsker den. Jeg holder meget af at sende af sted med ønsker om en god ferie og jeg elsker, når der fortælles om sjove, unikke eller spændende oplevelser. Jeg er en af dem, der gerne hører om andres ferier. Om lidt er den første retur og kan dele ud af anekdoter fra en forhåbentlig skøn ferie.

Om ganske få uger venter min. Jeg glæder mig.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Kim
  1. juni 2016 at 19:11

  Sikke farver og synsvinkler du fanger. Som så mange gange kan jeg mærke dem helt inde i.

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  1. juni 2016 at 17:56

  Tversted strand er god sommerdag. Sand, saltvand og solnedgang som dagens højdepunkt.
  Det er det bedste!

 • Avatar
  Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  1. juni 2016 at 10:15

  Jeg er tosset med Sæby strand, må snart derop og spise stjerneskud og samle skaller

  – A

 • Avatar
  Reply
  www.skøreliv.dk
  1. juni 2016 at 09:35

  Vesterhavet er det bedste; ingen tvivl om det!! Nu drømmer jeg også lidt om bare tæer i vandkanten og vind i håret… Det er nu dejligt, at drømme også kan smitte, og ikke kun influenza!

 • Avatar
  Reply
  Randi
  1. juni 2016 at 08:58

  Dine billeder giver mig akut længsel efter at gå langs vandet med bare fødder, finde kønne sten og bare nyde livet :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. juni 2016 at 09:16

   Præcis, Randi! Det er sådan, jeg har det i dag :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)