11

Endnu en lille en

Rilletrøje

Jeg strikker fortsat småt. Ind imellem alt det andet, der lige nu fylder min hverdag, bliver det til et lille stykke strik. Ikke noget stort. Kun småt. Jeg når ingen vegne, hvis det skal være til mig selv, kan jeg konstatere, men små ting når jeg i mål med.

Her har jeg strikket en lille Rilletrøje i str. 0-3 mdr.  fra Lene Holme Samsøes bog Babystrik på pinde 3. Den er strikket i Blackhill Højlandsuld og vejer den beskedne 62 gram, så den har ikke kostet mere end 23 kroner at strikke + knapper. Den er strikket i farverne Havsnegl og Muldvarp.

Senere i dag vil jeg strikke videre på projekt småbørns-bukser med monstermange striber, men først en dag i butikken. Jeg glæder mig.

Rigtig god fredag til dig :-)

Trøjen er en del af projekt “Mormor-kassen”, som er kick-startet på dette års sommerferie med Anne og døtre og indledt ved, at alle vores fælles og dejlige piger valgte et stykke strik hver, de gerne ville have, når de engang blev mødre.

Du vil sikkert også kunne lide