6

Jeg har været oppe en del timer

Lørdagen er godt i gang. Jeg har været oppe en del timer, har vasket et par maskiner tøj og har gang i den tredje vask. Jeg lytter til Mads & Monopolet, strikker lidt ind imellem og nyder bare, at jeg har tid og mulighed for at slappe af.

Om en god times tid kommer Anne og Amanda. Jeg glæder mig så meget til at se dem. Det er alt for lang tid siden sidst, for hverdagen er tætpakket og weekenderne travle for øjeblikket. Det er dejligt, men pludselig er der gået alt for lang tid, siden vi sidst har set hinanden. Det går ikke, så nu kommer de og det bliver bare så dejligt.

Vi skal hygge, strikke, snakke, spise og bare være til, som vi plejer. Ingen store armbevægelser, men bare spas og dybsindigheder i sunde og åndrige samtaler. Den slags er godt for sjælen.

Lørdagen er godt i gang. Jeg har været oppe en del timer, har vasket et par maskiner tøj og har gang i den tredje vask. Jeg lytter til Mads & Monopolet,

Weekenden er godt i gang

Jeg har strikkepause lige nu, hvor weekenden er godt i gang. Jeg strikker lidt forsigtigt og småt. Min højre skulder og ryg gør knuder lige nu, så jeg passer på det hele, for jeg overgjorde alting i sidste uge, hvor jeg hæklede et tæppe med en hæklenål på tykkelse med telefonpælene på landevejen ud mod Komdrup. Det skulle jeg ikke have gjort. Slet ikke!

Nu sidder jeg så her med smerter og sluger piller, for at holde verden ud. Jeg laver alle mine øvelser og jeg mærker, at de hjælper, men det går alt for langsomt til min smag. Så kan jeg lære det …

Uanset er lørdag bare en helt igennem fantastisk dag, så tak for den og god weekend til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Karen Margrethe Johannesen
  2. marts 2019 at 20:01

  Kunne du ikke opfordre til en opdatering på “Hverken fugl eller fisk”?
  Trist at al “skriv” forsvandt efter den bekymrende hovedskade.
  Alt godt til jer.
  KM

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. marts 2019 at 14:22

   Jeg ved, at Anne har valgt at flytte sig til Instagram, så måske du kan finde hende derinde :-)

 • Avatar
  Reply
  venterpaavin
  2. marts 2019 at 12:32

  Det lyder som en pragtfuld plan – go’ lørdag!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. marts 2019 at 08:00

   Det var en god plan og en skøn lørdag :-)

 • Avatar
  Reply
  Henriette
  2. marts 2019 at 10:28

  Jeg har ikke strikket i 9 dage….og jeg har abstinenser. Jeg har helt klart en “tennis-albue” og min tommel gør så ondt at den vækker mig om natten.
  Helt ærligt….
  H.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. marts 2019 at 09:59

   Ja, det er noget forbandet skidt med de tennis-albuer. Mine kunne aflastes ved strik ved at placere en pude under albuerne, men pas på, for det må jo ikke gøre ondt at strikke :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)