18

Så find da på noget andet at skrive om …

Måske tænker du, at jeg snart skal finde noget andet at skrive om, men det er det lille sted ved Vesterhavet, der fylder lige nu. Vi er i gang med at gøre klar til, at vi kan tilbringe en stak fridage deroppe og det endda lige om lidt.

Vi har endelig prøvet at overnatte, for der er strøm, hvor der skal være det og det betyder f.eks. at vi nu har vandvarmer, der virker og dermed mulighed for at tage et varmt bad. Det er ret vigtigt, synes vi. At have mulighed for at lave mad, bruge køleskab og tænde lys er andre ting, vi kan lide at have adgang til, så vi har ventet tålmodigt og er nu endelig ved at være i mål med alle de større ting.

De små ting? Jamen de kommer over tid og er sådan nogle små hyggeopgaver, der kan tage lidt tid.

Så find da på noget andet at skrive om ...

På tur ud i det blå

Oskar og jeg har nydt turene ud i landskabet. Det har været iskoldt derude, men solen skinner og himlen er blå og så er der ikke så meget at betænke sig på. Det er et spørgsmål om den rigtige påklædning.

Vi har mødt ganske få andre mennesker på turene. Der er vist nærmest ikke andre i området, så det gør ingenting, at vi endnu ikke har fået gardiner op og derfor har sovet bag glas til skue for hele verden. Det kan højest have været en hare eller et af de rådyr, jeg ser hele tiden i området, der har fået sig en forskrækkelse.

Nattehimlen er fantastisk

Nætterne – vi tog nemlig to i træk og ankom til arbejde direkte fra Rødhus – har været stille. Så stille, at jeg har været vågen et utal af gange. Hver gang er jeg blevet bjergtaget af kigget ud i verdensrummet. Fra sengen er der kig til en nattehimmel, der har været oversået med små, glitrende stjerner.

Morgentur i bare tæer

I morges vågnede jeg op til den fineste dag med spirende lys i horisonten og et landskab, der strålede, fordi natten havde forladt det hele med et smukt farvelkys af glitrende diamanter. I nattøj og med bare tæer og vinterfrakke, gik jeg morgentur med Oskar i bakkerne omkring huset. Bagefter lagde han sig i den varme kurv, mens jeg fortsatte ud i bad.

Jeg nød, at det ikke var en varmtvandsbeholder, jeg risikerede at tømme, men en vandvarmer, som bare føder vand, efterhånden som man bruger det. Det betød et tilpas langt og varmt bad, inden jeg kunne gå ind og vække Kenneth.

Vi tog turen ind til Aalborg i roligt tempo og ankom i fin tid til, at dagen startede med fælles morgenmad i Garnudsalg.dk. Vi kan godt lide sådan en start.

Vi er klar til påskeferie nu!

Vi er så klar til en lille ferie nu. Vi skal for alvor indvie huset i løbet af påsken og vi kan slet ikke vente. Det bliver så skønt endelig at kunne have dage i træk, hvor vi bare skal nyde stilheden, gåture, spil, spas og ikke mindst hinanden. Det glæder vi os meget til.

Jo, måske finder jeg snart noget andet at skrive om, men jeg lover ingenting …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

18 Comments

 • Avatar
  Reply
  Tina/mormormedstiletter.dk
  13. april 2019 at 17:47

  Man skal skrive om det, hjertet flyder over af❤️Punktum og tak fordi du deler så rundhåndet ud af det som dit hjerte flyder over af – til stor inspiration for os alle!
  God påske i hytten!

 • Avatar
  Reply
  Signe
  12. april 2019 at 12:55

  Næ, vel skal du da ej! Vi andre nyder også at komme med på tur, og det er jo din blog. Så fortsæt endelig, det er hyggeligt og også en lille smule imponerende, alt det I gør ved huset. Forstår virkelig godt, I bruger meget tid deroppe, og så er det vel naturligt at skrive om. Og elsker altså, der altid er så mange bimleder med! :)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  12. april 2019 at 08:50

  For min skyld må du gerne skrive mere om stedet. Det er ikke så tit jeg savner Danmark, eller meget af det, Danmark er blevet til, men når jeg ser dine billeder fra området, må jeg indrømme, at det trækker stærkt i hjertet.

 • Avatar
  Reply
  Dorthr
  12. april 2019 at 08:34

  Jeg elsker dine billeder – genkender naturen, som giver mig følelsen af at komme hjem og af frihed og ro til at være. Jeg er fuld af beundring over den forvandling I har gennemført sideløbende med at leve et fuldbooket arbejdsliv. Det er godt gået, – inspirerende og vidunderligt at følge. Hvad hjertet er fuldt af flyder tasterne over med, – ægte engagement mens drømme realiseres. God påskeferie – og tak for fortællinger og billeder. Spar ikke på dem heller ikke i fremtiden

 • Avatar
  Reply
  Johanna
  11. april 2019 at 22:48

  Det ser virkelig ud til, at være et fantastisk hyggeligt sted I har fået. God påske

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  11. april 2019 at 22:05

  Bliv du bare ved med at skrive om jeres fristed, det ser så lækkert ud. Man får jo helt lyst til at kaste sig ud i et lignende projekt – hvis det altså er muligt at finde en lille perle med lignende beliggenhed

 • Avatar
  Reply
  Jeanette Renting
  11. april 2019 at 22:01

  Oh, I har lavet om huset så fint. Jeg kan li’ det hele.
  I maj er vi så heldige at vi kan holde ferie en uge i Løkken/Nr. Lyngby.
  Jeg elsker Danmark. (Vi bor i Holland).
  Måske kan vi når at komme til åbent hus i Garnudsalg. Det håber jeg i hvert fald.

 • Avatar
  Reply
  Lone
  11. april 2019 at 20:21

  Jeres sted ser så dejligt ud. Så – velkommen i klubben af folk, der ikke troede, de skulle have sommerhus, men som slet ikke kunne undvære det i dag.

 • Avatar
  Reply
  Inger
  11. april 2019 at 19:53

  Hyggelæsning ❤️ rigtig go påske deroppe i hytten

 • Avatar
  Reply
  Tine Fuks
  11. april 2019 at 16:58

  Tænk hvis Kenneth ikke havde fået dig overtalt til at få et sommerhus…..!!!

 • Avatar
  Reply
  Anni
  11. april 2019 at 15:21

  Skriv endelig videre om jeres nye sted. Jeg sluger det råt og drømmer noget så dejligt om at det var mit, indtil jeg “vågner” og bliver ramt af min realitetssans, som fortæller mig, at jeg mere er til variation end et fast sted at pausere eller feriere. Tillykke med det og tak for dine ord og billeder.

 • Avatar
  Reply
  Dorthe Jakobsen
  11. april 2019 at 14:46

  Tak for dine fine skriverier. Rigtig god påskeferie.

 • Avatar
  Reply
  frubech
  11. april 2019 at 14:12

  Jeg er svært misundelig – det er lige sådan et sted jeg drømmer om engang.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  11. april 2019 at 14:10

  Du behøver ikke at anstrenge dig for at finde andet at skrive om for min skyld. Jeg elsker nemlig at læse om jeres sommerhus. Man kan kun blive glad af at se de skønne billeder og fornemme din glæde over den lille perle, I har fundet midt i den prægtige natur.

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  11. april 2019 at 13:47

  Fortsæt endelig til glæde og inspiration for alle. Stjernehimlen er helt speciel når man kommer ud, hvor det er helt mørkt, det vækker altid undren hos vores københavnske barnebarn. Rigtig god og velfortjent påske til jer.

 • Avatar
  Reply
  conny
  11. april 2019 at 13:12

  I er så heldige med jeres fine lille plet. Spam os gerne :)

 • Avatar
  Reply
  Karin Vinge
  11. april 2019 at 12:39

  For min skyld skal du bare forsætte med at skrive om jeres lille skønne plet ved Vesterhavet, jeg sluger det råt, og ville ønske jeg engang kunne finde sådan en skøn plet. <3

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  11. april 2019 at 12:14

  Altså, når man endelig finder sådan et sted, er det ikke til at lade være med at have i tankerne. I min familie har min far i snart 45 år haft sommerhus næsten sådan et sted. Ikke helt så øde, vi kan sagtens se både naboer og genboer, men at være der, når ingen andre er der, vågne om natten, fordi der er så stille, eller fordi ‘Bambi’ lige får lyst til en lur på terrassen, det skal man virkelig lede længe efter. Rigtig god fornøjelse med påske i sommerhuset. I flere år dyrkede jeg og visse familiemedlemmer den sport at gå i vandet til påske i sommerhuset, selvom det kun var med fødderne. Jo, for alle som deltog, måtte få en stor og lækker gin og tonic, når vi kom op igen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)