8

Hjertelig velkommen august

Hjertelig velkommen august. Alt for pludseligt. Alt for tidligt og alligevel lige i tide. Sådan er det med dig.

Om lidt er det endelig tid for vores sommerferie. Jeg glæder mig. Selvom langtidsprognoserne spår om ustadigt vejr, er jeg optimist og tror på, at det hele ender i lutter sommer-idyl med sol fra morgen til aften. Det skal det bare.

Bliver det ikke sådan, kan jeg ikke klage. Vi har haft en vidunderlig sommer heroppe i Rødhus, gemt i klitterne og med masser af skønne sommerdage med sol og varme. Masser af sommeraftener med grill og siden strand og havbade.

De dage, der ikke har tilladt udeliv, kan tælles på én hånd. Jeg klager ikke uanset vejret i vores længe ventede ferie.

Hjertelig velkommen august

For grumt til at være godt

Bliver vejret for grumt, må vi stikke af, hvis vi får trang til sol og varme. Sådan er reglerne.

Så pakker vi kufferten og stikker ned, hvor der er andet og nyt at opleve. Dordogne kunne være en mulighed, men ellers er der jo en uendelig række eventyr, der bare venter på, at vi tager hul på dem. Jeg er frisk på det meste, men allermest er jeg stemt for, at vi bliver lige her og nyder den danske sommer, med alt hvad det indebærer.

Oplevelseslisten vokser

Jeg laver liste over oplevelser, jeg har til gode. Oplevelser, jeg kunne tænke mig at få. Måske er Kenneth ikke lige så begejstret for mine idéer, men så må han jo bidrage til listen. Ingen forslag, ingen klager.

Listen indeholder en blandet landhandel og kender jeg mig selv godt nok, så er det sikkert ikke halvdelen jeg gider, når tiden endelig er der. Så finder jeg på noget andet og det er bare helt fint og sådan, det skal være så. Ingen planer er de bedste planer. August er i gang. Om en god uge, er der sommerferie.

Hjertelig velkommen, august, du runde, bløde og blide måned. Jeg er vild med dig og det, du sender løfter om ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Birgitte
  5. august 2019 at 12:41

  Jeg har også en “ting jeg gerne vi og glæder mig til” liste
  Bl a en tur til Tranum Klit og fyrtårnet i Bovbjerg samt en tur til Æbelø her i august.
  Det jeg ikke når i år- for somrene er altid for korte- det “ overføres” da bare til næste år.
  Tak for dine dejlige tekster og billeder- og rigtig god ferie til Jer.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. august 2019 at 13:31

   Listen får også bare lov til at vokse her, for det ser ud til, at alle planer kuldkastes af mennesker, som kommer rejsende hertil og insisterer på at mødes med os, så vi får vist kun ferie i små intervaller …

 • Avatar
  Reply
  Maj-Britt Jensen
  3. august 2019 at 18:14

  Altid dejligt at have ferie og oplevelser til gode jeg nyder altid dine billeder. Denne gang er jeg faldet over din fantastiske smukke grønne vase. Vil du fortælle, om det er et skønt loppefund, eller om det faktisk er muligt at købe den?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. august 2019 at 13:22

   Den grønne vase er en sag fra Marimekko og jeg er ret sikker på, at den sagtens kan købes :-)

 • Avatar
  Reply
  Marina
  3. august 2019 at 15:26

  Sikken dejlig velkomsthilsen til august. Jeg elsker også den slags lister. For mig er det tit den halve glæde at gå og glæde mig og det er jo netop det man gør når man skriver sådan en liste. Jeg håber I får den allerskønneste august med masser af sommerhus idyl og eventyr.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. august 2019 at 17:15

   Tusinde tak til en anden liste-elsker :-) Vi håber på sol og masser af oplevelser :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. august 2019 at 07:06

  Det lyder sørme også skønt med alle de planer. Rigtig god ferie til jer :-)

 • Avatar
  Reply
  Venterpaavinblog
  2. august 2019 at 00:14

  Dejligt, herhjemme har herren også “sen” sommerferie, det holder bare – især med det fine Aalborg vejr. Vi har en del afstikkere til både Sæby, Ebeltoft, Frederikshavn og sommerhus ved Randers fjord, foruden ferie til Prag, og jeg glæder mig til det hele!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)