0

Lørdag…

Så er det sørme blevet lørdag og jeg har weekend. Fester er der nok af, men denne formiddag vil jeg nyde at lave ingenting. Åh jo, lige en enkelt ting… Jeg er i gang med at prøve at rette mine websider omkring den slægtsforskning vi er i gang med herhjemme, så det tager lidt tid. Derefter skal jeg vist lige have rettet lidt til på en nye web-site, som er bestilt.
Jeg har designet hjemmeside til Kenneth. Gud ved hvornår han begynder at fylde på den… Den er blevet pæn og mon ikke han bliver glad for den – det tror jeg han gør. Der er plads til sjov og ballade, så han skal nok få brugt noget tid på at få den til at fungere…

Nå, lidt rengøring skal der vist også til. Jeg skal have ryddet lidt op og Kenneth og Alexander skal have ryddet op inde på Alexanders værelse. Olines værelse trænger til en overhaling og jeg sidder stadig og (måske naivt) håber på, at vi kan komme en tur på stranden i morgen. Det ville gøre godt med lidt sol på kroppen for os allesammen…

Smutter…

Du vil sikkert også kunne lide