5

Ønskeseddel… Jam’n det er oktober!

Tænk engang…
Der er nogle mennesker, som er sirlige ud over almindelig fatteevne. Min mor er en af dem. Klart at jeg er en torn i øjet på hende, med det anarki jeg lever i og med, men vi enes nu meget godt på trods af de store forskelle… normalt i hvert fald…

Forleden dristede hun sig ned på besøg, hvilket hun, modigt nok, gør ofte på trods af de verbale øretæver hun ind imellem får for at blande sig. (Måske er det bare en mors lod). Vi sidder midt i eftermiddagskaffen da hun pludselig siger: “Ja, så er det ved at være tid igen. Jeg vil gerne snart have nogle ønskesedler fra jer, så jeg kan få begyndt at købe gaver til julen”.

Julen! Julen!!! Jam’n for pokker da… Den kvinde har da for meget tid i sit ellers så indholdsrige liv, når hun midt i oktober kan begynde at snakke om julegaver. Jeg mener… Der er immervæk 2 måneder endnu, inden det går løs…

Nu bagefter er jeg kommet lidt i vildrede. Er ellers altid klar til at forsvare mit anarki, men… Er der mon noget galt, når jeg endnu ikke havde skænket julen en tanke for bare 3 dage siden?

PS – Hun ER inviteret til juletamtam og gås, ris-a-la-mande, gaver, juletræ og hele svineriet, men der fik jeg altså sved på panden…

Du vil sikkert også kunne lide