18

Ondskabsfuldt?

Det banker på døren…

Udenfor står et ældre ægtepar. Hun rækker mig noget. “Din mand vil gerne se den her”, siger hun. “Det kan jeg ikke forestille mig”, svarer jeg, men hun bliver ved, sådan som de er opdraget til. “Jo, jeg har talt med ham om det. Er han hjemme?”. Nej, han er ikke hjemme lige nu – eller faktisk sover han, men det kommer jo ikke hende ved. Jeg vil ikke have hendes video. Jeg gider slet ikke snakke med hende. Jeg plejer at være afsindig god til at få dem smidt på porten og skal lige til at gå i gang, da der farer en djævel i mig. Er han ikke selv god nok til at få dem verfet af vejen, skal han da også have fornøjelsen…
“Nå men så skal jeg give ham den, når han kommer hjem”, siger jeg og tager imod…

I aften skal manden i huset se, og jeg citerer: Behandling uden blod. Hvordan læger har klaret udfordringen.
Jeg vil ønske ham rigtig god fornøjelse og så minde ham om, at hun kommer for at diskutere filmen med ham i næste uge… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide