11

Undskyld, undskyld, undskyld…

Kære naboer…

De ankom i nattens mulm og mørke. Fem styk, der med det samme blev indlogeret nede i baghaven. I stilhed blev de placeret i deres fremtidige hjem og i stilhed indtog de gården og huset, hvorefter de lagde sig til at sove.

De virkede helt rolige og ganske fornuftige. De opførte sig sådan set eksemplarisk og vi havde ingen grund til at tro, at det ville blive anderledes nogle timer senere. Det sværger vi.

Det der skete i morges klokken 5 kom bag på os. To af dem gjorde i hvert fald. Hvad vi troede var 5 æglæggende høns, har nu vist sig at være 2 meget store haner med ualmindelig god lungekapacitet og 3 forsagte fruer, som bare kigger beundrende på omtalte, når de galer om kap i de tidlige morgentimer i begejstring over den nye dag.

Vi undskylder mange gange og håber I genfandt søvnen, da de endelig blev færdige med at konkurrere om hønsenes gunst…

Du vil sikkert også kunne lide