5

Lige om lidt…

Mig � Oline for fanden! Hvor lang tid endnu skal det tage?

Oline � Jam’n jeg er frdig lige om lidt…

Efter endnu en gang at have overtaget et badeværelse, hvor druknedøden lurer lige om hjørnet på grund af enorme mængder fugt, parfumeduftene er gennemtrængende og cremen stillet frem, kom jeg til at tænke på, at jeg egentlig godt husker de der år, hvor badeværelset var min helle. Hvor jeg kunne bruge timer derinde på at lave ingenting eller faktisk enormt vigtige ting.

Den gang hvor jeg kunne sidde på toilettet med et blad og bare hygge. Blade formålsløst mens tiden gik. Ikke rejse mig før det gjorde ondt at sidde. Og når det tidspunkt var nået ville jeg gå til hylden for at finde make-up, som jeg ville begynde at eksperimentere med. Jeg ville smøre uklædelige mængder turkis øjenskygge på. Jeg ville male kinderne røde og læberne kysseklar. Jeg ville i flere minutter stå og kigge mig selv dybt i øjnene, alt imens jeg ville nære uforbeholden beundring for mine evner til at lægge en fantastisk make-up.

Bagefter ville jeg snuppe nogle minutter hvor jeg med henrevet stemme og mimik som var en stumfilmsdiva værdig, citerede alle de smukke skuespillerinder jeg kunne komme i tanke om. Imens ville jeg drømme henført om den dag jeg var voksen og skulle til at leve det farlige liv.

Jeg ville finde mors bodylotion og smøre mig ind i den fede creme, mens jeg beundrende kiggede på mine smukke ben, som helt bestemt ville kunne få McCloud til at dåne. Altså når jeg engang mødte ham, for det var jo nærmest forudbestemt.

Jeg ville kravle op på toilettet, for derfra at få et overblik over de smukke kurver naturen var i gang med at tildele mig. Jeg ville vende og dreje mig, indtil jeg var tæt på overbalance fordi jeg endte med at vre svimmel. Jeg ville drapere badehåndklædet i tusinde forskellige folder, for at finde netop den model, som gjorde mig helt uimodståelig.

Jeg ville finde mors røde neglelak. Jeg ville sætte mig på kanten af toilettet med fødderne placeret på badekarret. Jeg ville male tåneglene ildrøde og bagefter kigge beundrende på mine brune tæer. Jeg ville synes, at det var de smukkeste tæer i verden.

Jeg ville irriteres, når mor for femte gang bankede utålmodigt på døren, for at spørge mig hvad jeg nu lavede. Jeg ville svare, at jeg var færdig lige om lidt…

Du vil sikkert også kunne lide