4

Fri mig fra…

De fleste opgaver er til ende. Der er blevet hygget og jeg har endda fået tid til at udvide vores slægtsdatabase med yderligere medlemmer. Jeg fik nemlig pludselig en mail med nye oplysninger, som jeg ikke kendte. Den slags er altid spændende, så de er tilføjet og der er yderligere arbejdet med enkeltpersoner, som trængte til lidt “omsorg”.

Lige nu opdager jeg, til min gru, at DR sender “Kampen om Næsbygaard???. Er der da slet ikke regler for hvor mange gange man må sende den samme film?

Den er droppet til fordel for familiehygge her ved computerne. Oline og Alexander spiller et eller andet spil de har fundet på internettet, faderen kigger på højtalere (som om de ikke er store nok) og jeg sidder så lige her og besvarer mails og venter utålmodig på at vandet skal koge, for jeg er så kaffetørstig og måske sofaen også ville have godt af mig for en gang skyld.

Vi ser ikke meget til hinanden, sofaen og jeg, så den savner mig nok og heldigvis er min familie programtørstige monter-tv-kiggere som har sørget for, at jeg har i omegnen af 40 forskellige kanaler at vælge mellem. Det burde være muligt at komme udenom Morten Korch og jeg har i hvert fald planer om at forsøge… bare fordi jeg kan.

Du vil sikkert også kunne lide