6

Uhm, lørdag…

Kenneth går rundt inde i lejligheden med en kammerat. De hygger, kan jeg se, da jeg passerer vinduerne på vej ud med skraldet. Der bliver talt lyd, højtalere og andet, der er relevant sådan en lørdag. Måske snakker de lidt om, hvor den bedste mælk, ost eller vin er på tilbud, for de er begge to vilde med at handle. Mærkelige, men vidunderlige mænd er de begge to.

Inde i stuen sidder Oline. Hun synger. Hun ser tv, mens hun chatter med både Danmark, Island og USA og så synger hun i vilden sky. Hun hygger sig. Hun elsker, at hun kan sidde i pyjamas og lave ingenting og jeg forstår hende. Det er dejligt at drive. Det gør jeg også…

En idé flød forbi. Stærkt inspireret af Isager, er jeg i gang med et rundt bærestykke på en helt enkel, mudvarpebrun sweater, som skal have en snert tunikafacon, men det hele er stadig på idéstadiet og meget kan nå at ændre sig endnu. Jeg mangler kun det sidste farveskift i bærestykket. Det skal også være blåt. En lidt mørkere mellemblå, som klæder bundfarven, den smukke, brune uld, som skal danne basis for resten af trøjen.

Det er lørdag. Alle pligter er forlængst overstået. Tilbage er kun at slappe af. Det er vi gode til.

Du vil sikkert også kunne lide