0

L?rdag

Endelig er jeg hjemme. Om ikke andet, s? i hvert fald for en kort stund. I morgen starter jeg igen bilen op og k?rer den modsatte vej, til endnu en uge i K?benhavn, men inden skal der hygges.

K?returen blev en t?lmodighedspr?ve. Jeg skulle nord for ?rhus, f?r jeg endelig fik lov til selv at bestemme farten. Jeg k?rte i konstant k? fra jeg forlod Valby og det var tydeligvist en del feriestartere jeg fik lov til at dele motorvejene med. Jeg blev helt misundelig, da det gik op for mig, at jeg egentlig skulle v?re k?rt afsted mod Provence i g?r ogs?, men p? den anden side er der s? noget at gl?de sig til om nogle uger.

Hjemme igen blev jeg modtaget af stearinlys, rengjort hus og god mad. Jeg vil aldrig bede om mere, for det var sk?nt. Ingen pligter ventede og jeg skulle bare slappe af, hvilket jeg s? sandelig ogs? gjorde. I nat har jeg trukket torsk i land og nu er jeg frisk til en dag i det nordjyske.

Hanne og Preben venter med kaffe i eftermiddag og til den tid er solen naturligvis klar til at skinne, s? vi kan sidde udenfor og nyde sommeren, men inden vil jeg lokke til en smuttur indenom byen, s? jeg er vist den der er smuttet…

Du vil sikkert også kunne lide