3

Kvædegeléen er klar

Takket være Anne, kunne jeg til morgen koge kvædegelé, så nu står glassene oppe på køkkenbordet og afkøler under et viskestykke. Farven er smuk og smagen dejlig, så jeg føler mig ret heldig, sådan at kunne stille 10 smukke glas på hylderne, om nogle timer.

Kvædegelé til julJeg efterlyste kvæder for et stykke tid siden og ikke så snart havde jeg gjort det, før jeg fik en mail fra Anne, med besked om, at hun havde bestilt kvæder hos sin lokale grønthandler.

Kvæderne kom herop på dagen for Alexanders bisættelse, så de har stået et stykke tid og duftet i huset og jeg har da også gemt nogle stykker, som nu ligger spredt i huset, for at give duft til julen, sammen med nelliker, kanel og stjerneanis.

Jeg har tilsyneladende mistet “taget” på geléen, så det var, efter min bedste overbevisning,  nødvendigt med geléeringsmiddel for jeg gider ikke opleve, at skidtet ikke sætter sig, så jeg tog den nemme løsning og tilsatte kunststoffer for en sikker succes. Det bliver det, kan jeg mærke.

Du vil sikkert også kunne lide