13

Vi kommer ingen vegne…

Vi stod tidligt op. Inden klokken var ni, havde Oline også været i bad og var klar. Der skal købes julegaver i dag. Oline skal med mormor på den årligt tilbagevendende tur ind til centrum, hvor de køber gaver, spiser frokost og vist hygger sig temmelig meget.

JulegaveindkøbVi skulle det samme, men jeg sidder stadig her, for uanset hvor ihærdigt vi prøver at være klar til en tidlig start, så er der andre og større kræfter, som vil det anderledes.

Telefonen har ringet hele formiddagen. Det er så dejligt med alle de mennesker, som gerne lige vil sikre sig, at vi har det godt. Mange af dem har også dejlige og glade historier at fortælle, men tiden går og vi går med den og når ingen vegne. Døren er banket halvvejs ind gennem gangen, for der har været et rend af mennesker og dem elsker vi, så vi byder på kaffe og snak, selvom tiden vist egentlig ikke er til det.

Nu skal det være slut! Nu tager jeg ikke telefonen, åbner ikke døren og venter bare tålmodigt på, at Kenneth vender hjem igen, så vi kan komme ud i verden og opdage, at den er fyldt af juledesperate folk og fæ.

God lørdag derude.

Du vil sikkert også kunne lide