9

Færdig!

Cookies med pekan og chokolade

De sidste cookies er taget ud af ovnen og alt er klappet og færdigt. Brownies er bagt og lagt i fryseren til senere brug og nu mangler jeg bare, at disse bomber kan kommes på dåser, så er jeg klar.

Der er bagt en ekstra bradepande med brownies, så de kan prøvesmages senere i aften, når vores gæster ankommer og det er blevet kaffetid. Kagerne ovenfor er prøvesmagt og godkendt af både mig og mindst lige så vigtigt, af Oline, som ellers er noget sart, når det kommer til den slags.

Jeg tror, at jeg er klar til bryllup om et øjeblik. Nu er jeg til gengæld også en smule brugt efter formiddagens udflugt i butikker og siden en lang bagedag. Jeg vil have en kop kaffe, sidde ned og lave ingenting og fryde mig over, at det ser ud til at være lykkedes. Pyha!

Du vil sikkert også kunne lide