26

EZ Cardigan

Ind imellem går det en anelse for stærkt med mig, så der er selvfølgelig indbygget overraskelse i den ene af de små cardigans fra Elisabeth Zimmermanns Knitter’s Almanac.

Der er en bristet tråd midt i arbejdet, så den må kasseres og jeg ærgrer mig, for den var så smuk i lyst, meleret uld, men den anden er færdig og endt, som en yndig lille pigeting. Det går vel an… og nok er den ikke vasket endnu, men her får du alligevel et kig.

EZ Cardigan

To nøgler lyserødt restegarn er forvandlet til en lille, sommerlig jakke. Strikket på pind 3½ er den sikkert noget der ligner en størrelse 1 år, men det får vise sig.

EZ Cardigan

Trøjen er skøn at strikke og grundidéen er så god, at den kan strikkes i alle mulige og umulige varianter. To pinde er alt der skal til og trøjen er startet oppefra med halskanten, så i princippet kan den tilpasses, som det falder for efterhånden, som man strikker derud af.

EZ Cardigan

Fordi det er en pigeting, har den fået fine perlemorsblomster som knapper og jeg er vild med den, men den er vist en anelse for lille til Oline, som forøvrigt også er SORT og absolut IKKE lyserød i disse år ;-)

Jeg må nok lige prøve at strikke en variant. Jeg venter på billeder og kan derfor ikke arbejde, men så kan jeg da gribe strikkepindene og lige slå en maske eller halvtreds op…

Du vil sikkert også kunne lide