7

Varmefri

– fik jeg ikke, men det var tæt på…

Parasollen er slået op. Jeg skal have skygge! Den bliver vores bedste ven resten af dagen, for i skyggen er der 33 grader lige nu. Det er næsten helt uforståeligt og det minder omtrent om temperaturerne nede i Provence, men luftfugtigheden er anderledes herhjemme og der skal ikke meget bevægelse til, før man sveder frygteligt.

Nøgen byder jeg altså ikke mine gæster, men det er en kunst at finde noget, som er tilstrækkeligt luftigt til at tingene er udholdelige. Jeg må være opfindsom, så går det – og så må jeg hellere finde vandslangen frem, for der kommer et par piger, som garanteret godt gider hvine lidt på min græsplæne. Jeg tror næsten, at jeg vil vædde.

I aften skal der grilles lammekølle. Masser af friske krydderurter, nye kartofler og måske vi skal hente noget af den frygteligt gode is, for hvis ikke det er på en sommeraften, som den der er på vej, man skal svælge i Ben & Jerry, ja, så ved jeg ærlig talt ikke hvornår. Jeg gider altså godt. Det hele!

Ah, sommer, jeg elsker dig altså :-)

Du vil sikkert også kunne lide