17

Stop, jeg vil af!

Livet løber alt for stærkt lige nu. Jeg får lyst til at gemme mig. Putte mig i en lomme, hvor ingen kan få øje på mig, for jeg kan ikke følge med. Jeg laver lister. Alenlange lister. Når jeg gør det, er det fordi, livet er ved at overhale indenom.

Jeg prøver at rydde op og rydde ud, men det lykkes ikke specielt godt, for hver gang jeg når overfladen, kommer et eller andet og trækker mig baglæns ned i travlheden igen. Desværre opdager jeg, at det der får plads, ikke er det, som giver overskud. Det er det praktiske. Det skal der laves om på.

I weekenden smutter jeg til København. Bare fordi jeg kan. Jeg vil gå på Strøget, drikke Latte i solen, grine med familien og måske endda nå at se en god ven eller to. I næste uge forkæler jeg mig selv med små, smukke pauser, glade øjeblikke og god snak.

Jeg skriver lister. Jeg skriver lister, som også inkluderer ting, som jeg ved, vil gøre mig glad. Jeg er et stædig rad og jeg beslutter, at de ting, som skal streges i næste uge, er dem, jeg synes er sjove.

Måske lykkes det og jeg slipper for at skulle ud og finde en lomme af en størrelse, som formentlig bliver omtrent umulig at lokalisere. Jeg har da gudskelov en snert realistisk sans i behold endnu.

Du vil sikkert også kunne lide