13

Etsyfristelser

Jeg elsker Etsy. Jeg synes, at tiden forsvinder mellem fingrene på mig, når jeg går på opdagelse, men jeg hygger mig frygteligt med at kigge på alle de smukke ting, som bliver fremstillet verden over og siden solgt til yderst rimelige priser derinde. Der er mange fristelser.

Jeg har købt mange smukke ting af mennesker over hele verden. Jeg er ikke én eneste gang blevet snydt. Måske har jeg været heldig, men min fornemmelse er, at det er ansvarsfulde sælgere, som er derinde.

De sidste køb er et par punge. Den røde er syet af en japansk kvinde, som forvandler gamle kimonoer til smukke punge og tasker. Denne her passer på mine briller. Den gør det godt. Den anden lilla, blomstrede pung er syet af en kvinde i USA. Den rummer småmønter og lidt rede penge, som er gode at have med, når jeg render af huse. Der er også lige plads til mobilen, så det er nemt og bekvemt at snuppe den i en håndevending.

Jeg venter på endnu en pung. Den bliver vist en gave, men til hvem siger jeg ikke.

Du vil sikkert også kunne lide