15

Smøger, mænd og øl…

Smøger og mænd, øl og..

I dag skal jeg ud, hvor kragerne har madpakke med og jeg har provianteret. Det er nemlig derude, hvor man må ryge. Som man vil!

Dagens selskab hedder mænd og øl. Kort og godt. Er jeg omtrent sikker på. Og måske en kop kaffe, høns og højt til himlen. Og en grydefuld et eller andet, når tid er og lavet i fællesskab. Der er musik, snak, røg og friheden til bare at være. Der er så rart og jeg glæder mig.

Jeg tager kameraet med. Og strikketøjet..

Strikkekurv

Jeg ved nemlig, at der er plads til at gøre, som man har lyst til. Man må have fødderne i møblerne og sidde på gulvet. Man må stå på hovedet og man må lade være.

Og så er der de der mænd. De snakker. Meget. Og nogen gange om noget, som jeg finder fuldstændigt ligegyldigt. Så er jeg godt rustet og kan falde ind i striber, mens jeg lader de andre om at agere lydtapet. Jeg er så smart ;-)

Jeg gider altså rigtig godt.

Du vil sikkert også kunne lide