12

Unødvendigt tidligt

Jeg vågnede klokken fem. Vågnede fra et frygteligt mareridt, som inkluderede et fly, jeg ikke nåede. Sådan går det ofte, når jeg skal tidligt op. I stedet for at sove de tyve minutter jeg endnu havde, inden vækkeuret ringede, gik jeg i bad. Tog mig god tid. Vågnede langsomt, men sikkert under bruserens varme stråler. Bagefter var der hår og make-up, lidt creme og tøj på. En kop kaffe blev brygget og mens den var tæt på at være færdig, fandt jeg dagens remedier frem. Det inkluderer arbejdsmobilen, som blev tændt.

Jeg modtog med det samme en sms. Jeg er blevet aflyst og kunne have ventet flere timer med at stå op. Der er kun én ting at gøre og det er at grine, så det gjorde jeg og nu overvejer jeg, om jeg skal sove lidt ekstra eller lade som om, jeg er frisk.

Du vil sikkert også kunne lide