10

Den dejligste mandag

Den dejligste mandag

Det er svært at bevare pessimismen, når solen skinner sensommermildt ned over terrassen, et glas iskoldt vand og en blød og behagelig solseng med albuestøtte i form af Kenneths velplacerede puder, så i stedet for at forsøge, overgav jeg mig til velbehaget ved at sidde lige dér i solen med Mit liv som hund. I nogle lange øjeblikke var jeg i stand til bare at nyde. Læne mig tilbage og finde ro indeni uden en dårlig samvittighed til at sidde på skulderen og råbe mig ind i øret. Hvor var det rart. Virkelig rart.

Senere kom mor forbi. Det blev til en skøn eftermiddag med tur gennem haven, hvor Oline og mor samlede brombær, ribs og figner. I krattet fandt vi de sidste hindbær, som smagte vidunderligt og vi kunne se, at æbler, pærer og hasselnødder trives og skal plukkes om lidt. Jeg føler mig meget rig, når jeg mødes af alt det frugt og grønt, som haven ganske frivilligt forærer os.

Til aftenkaffen er der græsk yoghurt og friske brombær. Jeg er nærmest lykkelig :-)

Du vil sikkert også kunne lide