8

Mellemblød landing

Oline skal skrive projektopgave hele denne uge. Ingen skole, men struktureret og planeret hjemmearbejde. Det fungerer. Jeg er svært imponeret, for vi snakker om to teenagere med hang til sjov og ballade, men ikke om der er nogen slinger i valsen. De har lagt en plan og de følger den.

I dag nåede jeg kun indenfor døren, inden jeg blev overfaldet og vi endte i en snak om etisk råd, grænser for hvad og hvornår, må og skal og alt det andet ind imellem. De beskæftiger sig med genetik og til- og fravalg og den slags kan ikke gøres kort, så der var snart gået en lille times tid, men så var der altså også brændstof til hjernevindinger, som trængte og det var lige, som det skulle være.

Jeg var for øvrigt med bussen hjem. Jeg bliver helt kendt med NT. Jeg er faktisk svært tilfreds med de busture, jeg får taget for øjeblikket, for de giver kærkomne små pauser fra den hektiske hverdag, jeg holder mig lige nu. På med musikken og blikket rettet mod uendeligt og så er der lige et kvarters ingenting, inden jeg rammer enten arbejde eller hjemmet. Jo, det passer mig fint.

Der kommer nye boller på min hverdagssuppe om et øjeblik. Det passer mig også fint. Jeg trænger til en smule energi og overskud og jeg tror, at det venter lige om hjørnet. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide