14

En gave fuld af glæde

Tante T, en af mine dejlige og trofaste læsere med sjove og indsigtsfulde kommentarer, har sendt en weekendstarter. En dejlig pakke med en rigtig lækker ansigtsbalsam, som jeg allerede har rigtigt gode erfaringer med. En økologisk ansigtsbalsam, som måske kræver en smule tilvænning, fordi konsistensen er usædvanlig, når man er cremevant, men jeg er ubetinget vild med den.

Jeg har brugt det sidste, jeg havde, så man kan i sandhed sige, at den falder på et tørt sted.

Det er en gave at have trofaste og begavede læsere og det kan altså også ende i en gave i helt traditionel forstand. Den er jeg rigtigt, rigtigt glad for. Det allerbedste var nu de ord, der fulgte i kølvandet på pakken. De er personlige og derfor vil jeg ikke gengive dem her, men blot nøjes med at sige, at de gør mig glad og gør vedligeholdet af bloggen her det hele værd. Tak Tante T :-)

Der var ekstra pakker til to skønne kvinder, jeg er så heldig at se jævnligt. Jeg får lov til at agere julemand, når vi ses næste gang. Det gider jeg rigtigt gerne. De kan glæde sig :-)

Du vil sikkert også kunne lide