9

Onsdag er…

Onsdag er stille op og forsigtigt vække Oline, som sendes i skole med en snak ved spisebordet, lidt grin og spas med hendes forsøg på at score en fridag og hendes mors talent for at gennemskue det. Af sted! Om lidt er hun hjemme igen.

Onsdag er Kenneth i Berlin og snart på retur op gennem en lille del af Tyskland. Han er heldig og jeg er misundelig. Berlin! Han har travlt, så det er ikke shopping eller seværdigheder, der skal bruges tid på. Alligevel er jeg lidt misundelig. Sent i aften vender han hjem. Så må han dele ud af overfloden i form af rejsebeskrivelser, grænsekioskindkøb og kram. Vi glæder os!

Onsdag er dejlige gæster. I eftermiddag holder jeg te-selskab. Jeg gider så gerne. Jeg trænger til sådan en eftermiddag med masser af snak og grin, så det bliver hyggeligt at finde forkælelser frem, brygge den gode te og en kop kaffe og bænke damerne ved spisebordet. De kan bare komme an, kan de…

Onsdag er også vasketøj, som allerede snurrer. Onsdag er en opvaskemaskine, som er i gang med det arbejde, jeg er glad for at slippe for. Onsdag er en hurtig brøddej rørt i Laura, den trofaste køkkenassistent og med “hylden hen”, så der både er mandelmel, spelt og frø og kerner af varierende art i dejen.

Onsdag er god tid og måske lidt mere hængepartiseliminering. Jeg er sådan set helt klar, men først vil jeg lige nyde dagens bedste kop kaffe.

Du vil sikkert også kunne lide