15

Så har kastanjen tændt for lysene

Jeg ved ikke hvilket træ, der er mit yndlingstræ. Jeg elsker alle træer, så måske har jeg slet ikke et, men kastanjen, den er altså helt igennem fantastisk, når det tænder lys og spreder glæde over land og by.

Det er lige nu…

Den står derude og er så smuk, så smuk. Det varer, så længe det varer. Minérmøl har indtaget træerne over det ganske land og det starter nok smukt og saftspændt, men ender over sommeren med at ligne noget, der snart går ud. Man skal nyde, når man får chancen, så det gør jeg.

Kastanjen står flere steder i min have. Den står også ude på min gårdsplads. Den er brugt meget her i kvarteret, så jeg har udsigt til mange, når jeg tager et kig ud over hækken. De er ikke alle lige langt fremme, men om et øjeblik lyser de alle i kor.

Jeg kan stadig optages af de fantastiske skulpturer sådan et lys er gjort af. Der er mange blomster og de er alle mageløst smukke og helt unikke. Prøv at gå tæt på, hvis du får chancen. Der gemmer sig en stor oplevelse i sådan et forårsramt kastanjelys. God jagt :-)

Du vil sikkert også kunne lide