18

Ege holder Åben Have

Kan du lide haveeventyr? Jeg kan! Jeg elsker at besøge haver, som tydeligvis næres af kærlighed.

Oppe hos Ege og Bernd er det sådan. De har en fantastisk have med tusinder og atter tusinder af sjove, små oplevelser, overraskende detaljer og smukke idéer lige til at kopiere.

Lige om et øjeblik åbner de haven for de, som måtte have lyst til et kig ind i deres eventyrlige univers og jeg kan love dig, at du ikke bliver skuffet. Der er så meget at betages af og nyde, at du endelig må lægge vejen forbi, hvis du har mulighed for det.

Haven åbnes for offentligheden:

Søndag den 20. juni 2010

Klokken 12-17

– og det sker på adressen:

Frydendalsvej 9, 9000 Aalborg.

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om de oplevelser, der gemmer sig i Ege og Bernds have, kan du tage et kig på min beskrivelse af min tur derop forrige sommer.

Det blev en fantastisk eftermiddag, som gav mig inspiration og idéer og så var det bare aldeles dejligt at hilse på Ege og Bernd, som er engagerede haveejere, som gerne deler ud af deres viden. Man er velkommen og det er rigtigt dejligt at opleve.

Er det ikke tilstrækkeligt haveoplevelse for dig at komme på havevisit søndag, har Haveselskabet Aalborg Kreds 75 års jubilæum i år og afholder derfor et stort jubilæumsmarked i Østre Anlæg lørdag d. 19. juni kl 11-16. Jeg er helt sikker på, at der vil være boder, som frister mig over evne. Måske også dig…

Som en del af Aalborg Havekreds’ 75 års jubilæum er der for øvrigt en en række haver, der holder åben på hverdagsaftener. Det sker f.eks i Eges Have onsdag den 16. juni klokken 18.30-21.00 for de, som ikke kan komme om søndagen.

Du vil sikkert også kunne lide