20

Fredag unplugged

I går blev så lang, at jeg ikke engang kunne finde kræfterne til at kigge indenfor her, så jeg beklager, at jeg ikke lige har fået svaret på jeres kommentarer. Det kommer. Først er der lige en sidste arbejdsdag inden weekenden og bagefter kommer dejlige mennesker på weekendvisit og jeg kan næsten ikke vente, for jeg ved, at det bliver en skøn weekend med masser af glæde, ord og spas.

Måske involverer weekenden også garn, for Kenneth går rundt og venter håbefuldt på den levering, som skal gør en masse af jer glade. Jeg håber, at I har tålmodighed et øjeblik endnu, for det er virkelig værd at vente på og jeg véd, at han vil gøre sit allerbedste for at få sendt bestillingerne afsted så absolut hurtigt som muligt. I har været meget tålmodige. Det er han meget taknemmelig for.

Rigtig god fredag og en fantastisk weekendstart til jer :-)

Du vil sikkert også kunne lide