7

Søndagstanker

Jeg elsker mit køkken søndag morgen.

Lige i midten sidder jeg med kaffe, computer og strikketøj, mens jeg lader verden være i fred. Den lader også mig i fred og det sidste er vigtigt. Roen, stilheden og fordybelsen er god for min sjæl, som i længere tid ikke har været i stand til netop det. Der har været oprør indeni. Alt for mange løse ender. Nu er de rimeligvis samlet op og jeg stræber efter at genvinde den indre ro.

Jeg prøver at gøre det gode for mig og mine. Det er derfor, jeg insisterer på at vi skal holde fri. For at grine med hinanden og nyde det gode. Det skal nok lykkes. Vi er allerede godt på vej, for jeg lader vaskemaskinen tage overarbejde og finder vanterne frem. Berlin i februar venter lige om hjørnet. Jeg tror vi har godt af det :-)

Du vil sikkert også kunne lide