39

Snart…

På bordet er en kæmpestor Latte, Owen Meany og tissepungen, som sikkert ville ønske, at den hed noget andet, men ikke gør det, fordi den er dømt til et liv på Europas mortorvejsnet, hvor den tjener os, som opbevaring for alle vores mønter til betaling for lån af et toilet hist og pist.

Alt sammen er forberedelser til Berlin. Jeg pakker. Jeg har badet, er trukket i det løse og rare tøj, som holder fint til en tur et stykke ned i Europa og jeg har fundet tandbørsten frem. Jeg har aftalt med mor, at jeg ringer, inden vi henter hende. Hun er klar. Jeg er sådan set klar. Det er resten af min familie ikke. Okkedog, som de altid har tusinde ting, de synes, at de er nødt til at gøre, inden de er bare i nærheden af at være klar.

Jeg burde have lært det nu. Det er kun mig, som rider, når jeg sadler. De andre skal først strigle, fodre, rense hove, flette man og vælge saddel. Bagefter skal de tænde lejrbål. Og måske lige have en lur. Og…

Jeg holder mine heste lidt endnu.

Må din mandag blive fantastisk :-)

Du vil sikkert også kunne lide