17

Find Liselotte!

Mens kvæder spreder velduft i hele huset, fordi de står på varme og småkoger, hæfter jeg ender på småting, som er blevet færdige de sidste dage. Småting fordi jeg har brug for småting. Småting fordi de giver mig en følelse af at nå.

Forleden faldt jeg i farveladen. Skal jeg love for… så find Liselotte er ikke længere nogen udfordring!

Tophue eller find Liselotte

Tophue eller find Liselotte

Huen er sjov, opsigtsvækkende og varm. Jeg tager den på, når jeg næste gang skal i skoven. Så kan de da finde mig, når jeg bliver væk. “Når”, for det sker altid. Jeg sakker bagud og pludselig har jeg mistet de andre af syne. Så leder de efter mig og irriteres over, at jeg fortaber mig i detaljen. Nu skal de ikke bruge lang tid. Jeg er sikret mod at forsvinde helt og falde i et med,  når jeg bærer denne her.

Om lidt skal kvæder onduleres efter en times kogning. De skal blendes og sukres, koges igen og siden skal en del forvandles til Cotognata eller kvædebrød. Sødt, aromatisk og så utrolig godt til julens oste-opbud, for sådan et skal vi have. Jeg glæder mig. Til det hele :-)

Du vil sikkert også kunne lide