25

En ny dag…

Der er lys forude. Måske ikke i gængs forstand, men det er der. Jeg kom gennem gårsdagen på fornuftig vis. At sige uden tårer, ville være løgn. De faldt stille og, praktisk nok, mest på tidspunkter, hvor jeg var alene.

Jeg løber aldrig tør for tårer. Jeg henter dem fra en bundløs brønd og sådan må det være. Jeg tror de gør en forskel, så de får plads.

I dag skinner solen. I dag burde jeg gøre rent. I dag burde jeg forlængst have været i gang med alt det, som skal gøres, inden weekenden, hvor huset fyldes med dejlige gæster.

I dag burde jeg finde lyskæden frem og huske, at Alexander syntes, at december aldrig nogensinde kunne fejres med for mange lyskæder. Aldrig. Nogensinde. Og ingen smålig skelen til parnassets opfattelse af den gode smag. More is never enough, var hans julemotto. Det kan man altså ærlig talt ikke se lige nu, så måske jeg skulle…

Du vil sikkert også kunne lide