22

Det lugter altså fælt…

Kenneth blev så glad, da en pakke blev afleveret ved døren. Jeg har bestilt et cover til hans julegave, en iPad, som han allerede elsker højt. Han syntes godt nok, at pakken lugtede noget krads, men hvad pokker… og så væltede det bare ud med eyelinere og ulykker, da han åbnede for det længe ventede…

Der var en årsag til næsestyveren, for det var ikke hans cover, men i stedet en af mine bestillinger hos e.l.f.

Det er de rene foræringspriser de holder sig, så Oline og jeg handler der ofte og vi er altid glade og fornøjede, når vi modtager pakker fra dem. I dag var der bare sket det kedelige, at der var gået hul på en af neglelakkerne. Føj for en kedelig overraskelse, men værst dog for Kenneth, som nu igen må vente på, at hans baby kan klædes behørigt på. Stakkel.

Du vil sikkert også kunne lide