20

Udfordrende start eller “skub lige til mig, hvis jeg begynder at snorke”

Det blev så forhåbentlig årets mest elendige nattesøvn, for ellers ser det ikke for lovende ud for min åndelige habitus i totusindeogtolv. Jeg fungerer tæt på slet ikke, når jeg vågner cirka hver halvanden time med bankende hjerte og en fornemmelse af at have glemt et eller andet. Jeg bliver helt kulret, når jeg næsten ikke kan holde øjnene åbne, fordi jeg ikke kunne falde i søvn, da jeg skulle og siden åbenbart har været overbevist om, at jeg har skullet registrere nattens mindste tegn på lyd, liv eller det modsatte.

Jeg er da ualmindelig ringe til at starte på hverdagen efter en stak fridage, hvor jeg har sovet helt og aldeles problemfrit. Jeg bliver lidt gnaven, meget vrøvlet og næsten ude af stand til at tænke en lige tanke. Jeg burde faktisk, både for egen, men også for resten af verdens skyld, gives ferie resten af året. Anyone?

Må din mandag blive fantastisk og om ikke andet, så vågen :-)

 

Du vil sikkert også kunne lide