22

Onsdag er et par væltede træer og taknemmelighed

Bortset fra to trætte træer, som er væltet forsigtigt om på skovbunden, er vi sluppet gennem nattens storm uden skrammer. Vi er også kommet gennem natten omtrent uden nattesøvn, for det rusker, knager og brager, når et 150 år gammelt hus skal stå last og brast. Ikke at jeg har været i tvivl om, at det kunne. Jeg kunne bare lytte til dets anstrengelser. Vi er taknemmelige for, at det gamle hus holder og står fast, hvor det er sat.

Det blæser fortsat og der kommer hele tiden nye historier til. I Nordjylland har der været nok at bestille for de, som skal holde stormen stangen. Der er stilladser, der er væltet, træer, som har valgt at falde og endda en hel glastrappe inde i Jyllandsgade har valgt at slippe taget i huset, den er bygget til. Inden vi når eftermiddagen er der sikkert stille igen, så vi venter bare, mens vi ruster os med varm kaffe, varme sweatre og god musik. Vi pakker. Om lidt sender vi Oline i skole efter en lang juleferie. Hverdagen er her igen.

Senere i dag er oprydning, vasketøj og masser af skoldhed te. Det ender med strikketøj og en god film, tror jeg. Lidt onsdagsforkælelse skal der til, har jeg besluttet.

Du vil sikkert også kunne lide