20

Man har lov til at være heldig

Jeg er lige kommet hjem efter endnu et 10.000 kilometers eftersyn på fysikken og er godkendt med udmærkelse og lov til at fortsætte ligeud ad landevejen. Den slags gør mig frygtelig glad og lettet, men det skal ikke forhindre, at jeg alligevel prøver at forbedre resultatet til næste gang. Alt andet ville være dumt, men de gode nyheder gør mig let om hjertet.

At komme hjem til en Kenneth, som egenhændigt har løst rør-problemerne på matriklen gør så heller ikke dagen ringere. Blikkenslageren er afbestilt og pengene vi sparede, har jeg allerede brugt på Ittalas Outlet om et par uger. I tankerne. Altså. For vi skal jo til Stockholm. Og vi har fundet hus- og hundesitter. Vi er eddermugme klar, er vi!

Det er min heldige onsdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide