11

Nyt til sanserne og lidt om fordelen ved at blive ældre og ældre

Morgenen ser anderledes ud nu, end den gjorde for en uges tid siden. Jeg parkerer et andet sted og det betyder, at udsigten er en anden, når jeg stiger ud af bilen. Det betyder også, at jeg kommer gennem en anden, lille del af byen på vej til kontoret. Det er dejligt og forfriskende med ny udsigt. Det er på alle måder godt for sanserne og jeg oplever nyt hver dag på trods af, at jeg dagligt har gået den samme tur hver eftermiddag for et års tid siden.

Byen ser anderledes ud om morgenen. Det er andre mennesker, man møder. Lyset er anderledes eller måske er det der slet ikke, som i dag. Der er altid noget nyt at sanse og opdage. Det kan jeg lide.

I dag er først kontor og bagefter ud i verden og have hænderne op. Det er godt, det hele. Og torsdag. I morgen er det fredag. Og weekend. Hallo, der er altså fordele ved at være så viseligt indrettet, at vi bliver ældre og ældre. Weekenden kommer oftere og oftere!

Må din torsdag blive fuld af indre lys, for det ydre sparer de vist på i dag ;-)

Du vil sikkert også kunne lide