21

Tirsdag vender faktisk helt fornuftigt, hvis jeg skal sige det og det skal jeg jo!

Tirsdag er så mange ting, men mest af alt er den fridag, så den er nydt i fulde drag. I formiddags havde vi en kort visit af et par dejlige, små piger, som fik fornøjelse af Olines trampolin. Deres mor skulle hente en bestilling lagt hos Kenneth, men det er altså kedeligt at vente på, når man ikke er større, end man næsten kan ligge i min lomme, så vi sneg os ud på trampolinen. Sikke de kunne hoppe. Der findes ikke meget bedre, end børn, der griner og har det sjovt. Tak for lån et øjeblik, siger jeg :-)

Jeg fandt sørme også tiden til at få siddet en pude flad. Jeg har lagt dej til aftenens brød. Dejen hviler og det samme gør jeg, men først efter jeg lige tog mig sammen og hæftede ender på den grå hør/bomuldssweater, som bliver en af sommerens yndlinge. Nu er den vasket og ligger til tørre. Den bliver smækkerlækker, er jeg sikker på.

Efter det fornuftige snuppede jeg pladsen i sofaen, tændte for tv’et og greb den sorte strik, som er så langt, at jeg lukker bullen af og kun mangler ærmerne om et øjeblik. Efter en test, må jeg beslutte mig for, om jeg skal have korte, lange eller trekvarte af slagsen. Jeg hælder mest til den sidste version.

Jeg spiller lidt Rumble, Word– og Mindfeud, tæller masker, spiser ananas og undrer mig over, hvor tiden blev af, da Oline og Greg kommer forbi og beder om at låne bilen. Jeg kan ikke følge med, men jeg kan finde mit yndlingshjørne og så må det være godt nok på en skøn tirsdag i juni. Du hører i hvert fald ikke mig klage. Overhovedet. Jeg har nemlig travlt med at strikke. Ta’ den!

Du vil sikkert også kunne lide