21

Tirsdag vender faktisk helt fornuftigt, hvis jeg skal sige det og det skal jeg jo!

Tirsdag er så mange ting, men mest af alt er den fridag, så den er nydt i fulde drag. I formiddags havde vi en kort visit af et par dejlige, små piger, som fik fornøjelse af Olines trampolin. Deres mor skulle hente en bestilling lagt hos Kenneth, men det er altså kedeligt at vente på, når man ikke er større, end man næsten kan ligge i min lomme, så vi sneg os ud på trampolinen. Sikke de kunne hoppe. Der findes ikke meget bedre, end børn, der griner og har det sjovt. Tak for lån et øjeblik, siger jeg :-)

Jeg fandt sørme også tiden til at få siddet en pude flad. Jeg har lagt dej til aftenens brød. Dejen hviler og det samme gør jeg, men først efter jeg lige tog mig sammen og hæftede ender på den grå hør/bomuldssweater, som bliver en af sommerens yndlinge. Nu er den vasket og ligger til tørre. Den bliver smækkerlækker, er jeg sikker på.

Efter det fornuftige snuppede jeg pladsen i sofaen, tændte for tv’et og greb den sorte strik, som er så langt, at jeg lukker bullen af og kun mangler ærmerne om et øjeblik. Efter en test, må jeg beslutte mig for, om jeg skal have korte, lange eller trekvarte af slagsen. Jeg hælder mest til den sidste version.

Jeg spiller lidt Rumble, Word– og Mindfeud, tæller masker, spiser ananas og undrer mig over, hvor tiden blev af, da Oline og Greg kommer forbi og beder om at låne bilen. Jeg kan ikke følge med, men jeg kan finde mit yndlingshjørne og så må det være godt nok på en skøn tirsdag i juni. Du hører i hvert fald ikke mig klage. Overhovedet. Jeg har nemlig travlt med at strikke. Ta’ den!

Du vil sikkert også kunne lide

21 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  7. juni 2012 at 08:44

  Jeg er så heldig, at jeg har mit eget værelse, hvor kun jeg regerer og det respekteres faktisk, nu jeg tænker efter, for det rod der er, er mit ,-)

 • Avatar
  Svar
  Dorthe
  6. juni 2012 at 22:43

  Skønt hjørne :-)

  Et hjørne er vigtigt – det skal vi alle ha. Et hjørne til hygge og afslapning. Et hjørne hvor alle “de gode ting” er inde for rækkevidde. Uhm … det er ren råhygge.

  / Dorthe

 • Avatar
  Svar
  jette nielsen
  6. juni 2012 at 19:14

  Hejsa kenneth og liselotte
  Det med strikkepause ses ikke heldigvis godt at du stadig kan falde i svime over mandens helt vidunderlige garn — en stor glæde hver dag,– jeg skal imorgen gøre klar til plantefarvning af silke/Hør/bomuld det skal farves med krap–indigo–cochinelle

  Hold da op det bliver spændende,— jeg strikker lige et bindesjal i pæreskræl som det er lækkert jeg kan ikke blive træt af at strikke jjubiiiiiiiiiii frunielsen   

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. juni 2012 at 17:02

  Jeg elsker mit hyggelig hjørne, hvor tanker tænkes og der strikkes til stilhed eller fjernsyn, som jeg har lyst :-)

  iPad’en bor i et sleeve fundet på ebay engang for nogle måneder siden :-)

 • Avatar
  Svar
  Anita
  6. juni 2012 at 14:44

  For et herlig hjørne du har og jeg undrer på: hvor har du kjøpt din lekre iPad sleeve – er det en Mulberry?

 • Avatar
  Svar
  Anne Cathrine
  5. juni 2012 at 22:37

  Der ER et dejligt hjørne, du har dig der :)

 • Avatar
  Svar
  Kira
  5. juni 2012 at 22:34

  Aaaaaah, sådan en dag har jeg også haft i dag, hvor yndlingshjørnet var mit, og KUN mit……og pludselig gik dagen, og jeg havde ikke lavet andet end at hygge med gode bøger, og venindevisit (som sad i det andet yndlingshjørne)

  Vi skulle have grundlovsdag noget oftere på en tirsdag, for det er da lige til at blive afhængig af ;) 

 • Avatar
  Svar
  Tina
  5. juni 2012 at 22:08

  Selv tak for lån af trampolinen, det var et kæmpe hit! Og garnet ligeså, som hurtigt blev godkendt til cobbelstone af manden :) det er skønt at handle hos jer – ses igen næste gang! Liva peger sltid ned ad Rødtjørnevej, når vi cykler forbi, og siger at der er der ‘lade (chokolade) og så mange gange har hun nu heller ikk besøgt Kenneth. God fridag imorgen også

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   6. juni 2012 at 17:01

   Jeg har fortalt Kenneth om Livas “lade” og han er helt solgt, så jeg er sikker på, at hun ikke får svært ved at lokke “lade” ud af ham næste gang også ;-)

 • Avatar
  Svar
  Anette Andersen
  5. juni 2012 at 22:05

  Jeg er så vild med “Dit hjørne” som emmer af afslapning, enkelthed og kreativitet. Elsker det sorte/hvide på billederne. Er det “Dit eget værelse” eller er det et hjørne i et fællesrum du har indrettet?

 • Avatar
  Svar
  Moster Tulle
  5. juni 2012 at 21:56

  Sig mig lige, Liselotte…..har du mere tid i døgnet end os andre eller løber du bare dobbelt så stærkt. Hold da så op, hvor jeg synes du når sindssygt meget i løbet af en dag….bliver jo helt forpustet og jeg synes egentlig jeg løber ret stærkt. Er især “misundelig” på jeres spontane ture, som jeg slet ikke synes der er tid til i vores liv, men det må der gøres noget ved (hos os, altså ;-)

 • Avatar
  Svar
  Marianne
  5. juni 2012 at 21:33

  Herlig tirsdag! Det hadde jeg også.. enkelt og greit! :)

 • Avatar
  Svar
  Karina
  5. juni 2012 at 21:17

  Skønt hjørne du har dig. Og skønt etui til IPad. Hvor er det fundet? :)

 • Avatar
  Svar
  Tante T
  5. juni 2012 at 19:25

  Navn og efternavn, så finder du mig på wordfeud :)

 • Avatar
  Svar
  Jane
  5. juni 2012 at 19:15

  Skønt tirsdagssofaliv. Jeg er kun en anelse misundelig og glæder mig til at se den grå  hør/bomuld lækkerbisken. 
   

 • Avatar
  Svar
  Fríða
  5. juni 2012 at 19:07

  aaahhh, sikke en dejlig dagsorden du har haft dig, jeg kunne godt tænke mig en lignende dag.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Svar
  Pernille
  5. juni 2012 at 17:40

  Mindfeud er nyt. Det kender jeg ikke.. Men kunne sikkert godt overtales til et forsøg. Lige om lidt :)

 • Avatar
  Svar
  jeanette hegaard
  5. juni 2012 at 17:14

  Lyder som en dejlig dag :).
  Mon du smider den færdige grå på skærmen – har lige investeret i garnet og er spændt på at se hvordan det falder ud :)
  Dine turbo strikke arme er da tilbage igen, må man sige… 

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   5. juni 2012 at 17:27

   Den grå er helt enkel og strikket med idé fra denne smukkert: Billowing af Cecily Glowik MacDonald. Jeg har bare tilrettet lidt hist og pist, men det er jo også nemt at gøre, for den strikkes oppefra og ned :-)

 • Avatar
  Svar
  Sole
  5. juni 2012 at 16:53

  DET lyder da slet ikke saa ringe endda!!! Nyd den. Her er solen lige kommet frem, og jeg har checket matriklen for nattens stinkdyrskader – det ser ud til, at kun enkelt lille plante har maattet lade livet ;-) Glaeder mig til at se din faerdige graa strik, den lovede altsaa virkelig godt.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   5. juni 2012 at 17:21

   Jeg glæder mig også til den er tør, Sole – og godt at de fleste planter overlevede natten :-)

  Byd gerne ind